حجت الاسلام علی کریمی، مشاوره ازدواج و خانواده در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان درباره ی چگونگی برخورد زوج ها با مشاجره هایی که در زندگی پیش می آید گفت: کوتاه آمدن و گذشت کردن در زندگی بسیاری از اوقات مشکلات را حل می کند.
وی افزود: بسیاری از افراد بعد از طلاق پشیمان می شوند، چراکه احساساتی برخورد می کنند، هنگامی که فرد در آن شرایط سخت قرار می گیرد، احساساتش برانگیخته می شود و احساس می کند دیگر نمی تواند زندگی کند.
این مشاوره خانواده تصریح کرد: پس از طلاق هنگامی که فرد به آرامش می رسد یا احساساتش فرو می نشیند دیگر آن احساسات شدید نیست که قضاوت می کند بلکه خوبی ها و بدی ها کنار هم مرور می شود و به دلیل آسیب ها و مشکلاتی که بعد از طلاق برایش پیش می آید با خود می گوید، کاش کوتاه می آمدم و گذشت می کردم، کاش صبوری می کردم.
حجت الاسلام کریمی بیان کرد: زمانی که احساسات برانگیخته می شود، تمام مسایل خوب نادیده گرفته می شود اما هنگام آرامش تمام لحظات خوب و خاطره ها مرور می شود و فرد از جدایی احساس پشیمانی می کنند.
وی تاکید کرد: به زوج های جوان توصیه می کنیم درزندگی کوتاه آمدن به عنوان یک اصل حتی اگر شما مقصر نبوده باشید خوب است، البته این اصل را در تمام موارد نمی گوییم.اگر مشکلی پیش آید که کوتاه آمدن یا نیامدن فرقی ندارد دیگر گذشت نیز تاثیر ندارد.
مشاوره ازدواج و خانواده بیان کرد: در مواقعی عواطفی میان زوج های وجود دارد که آنان را به هم وصل می کند اگر اساس زندگی سالم باشد و تناسب های اخلاقی و اعتقادی وجود داشته باشد، گذشت و کوتاه آمدن معنا دارد.
وی ادامه داد:اگر حتی طرف مقصر نباشد و کوتاه بیاید به حالت آرامش که بازگردند در این حالت عاطفه زنده می شود و شکاف های قلبی پیش آمده اصلاح می شود.
حجت الاسلام کریمی خاطر نشان کرد: زوج های جوان که ارتباط خوب دارند باید یاد بگیرند هنگام مشاجره و بحث لجبازی نکنند و موضوع را کش ندهند، گذشت و سکوت کنند،چراکه کش دادن موضوع کینه به وجود می آورد.
وی یاد آورشد:گاهی پیش آمده که مشکل اساسی نبوده است اما به دلیل کش دادن موضوع و بگو مگو ها دل هایشان از هم کینه گرفته است و عواطفی که وصل کننده این دو است لطمه خورده است .
نظر شما