امیر عبدالحسینی، معاون هنری سازمان فرهنگی شهرداری تهران درباره اجرای دومین دوره طرح «نگارخانه ای به وسعت یک شهر» به خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان گفت: درباره نگارخانه ای به وسعت یک شهر باید از دو منظر حرف بزنم؛ اگر به عنوان معاون هنری سازمان فرهنگی شهرداری تهران صحبت کنم باید با یک نگاه حرف بزنم و اگر بخواهم به عنوان یک هنرمند صحبت کنم با یک نگاه دیگر باید صحبت کنم، ترجیح ام این است که به عنوان هنرمند در این باره در جلسه ای که هنرمندان باشند صحبت کنم. چون طرح «نگارخانه ای به وسعت یک شهر» نکات مثبتی دارد و نکاتی هم دارد که می تواند بهتر از این باشد دوست دارم همه موارد را بدون اینکه نگاه حقوقی داشته باشم بیان کنم، کلیت حرکت، حرکت بسیار خوبی است با در نظر گرفتن جزییات می تواند از این که هست بهتر باشد.
معاون هنری سازمان فرهنگی شهرداری تهران در پاسخ به این سئوال که اغلب هنرمندان و کارشناسان از طرح «نگارخانه ای به وسعت یک شهر» بدون نگاه کمی و کیفی به آن ابراز رضایت می کنند، نظر شما چیست؟گفت: خود این طرح یک رویداد است، حتی مهمانان خارجی و هنرمندان خارجی که به ایران می آیند هم از آن استقبال کرده اند، وقتی مردم در سطح شهر می آیند و کار پیکاسو را می بیند یا اثر معروف هنرمند ایرانی و خارجی را بر تابلوهای شهری می بینند لذت می برند، این یک حرکت زیبا و سودمند برای هنر است و جلوه ای زیبا به شهر داده است. خود این یک نشاطی به شهر داده است، ولی باید روی مخاطب، جامعه هدف و پراکندگی و هنرمندان اش باید بیشتر صحبت شود.
امیر عبدالحسینی درباره بازخورد طرح «نگارخانه ای به وسعت یک شهر» اظهار داشت:من بازخوردی تاکنون از طرف مردم و یا مخاطبان نداشته ام، بازخورد من از جامعه هنری و هنرمندان است و آنها از این حرکت ابراز رضایت می کنند.
نظر شما