آمار صادرات برای هدفمند کردن اقتصاد شفاف بیان شود

خبرگزاری شبستان: استاندار سمنان گفت: برای هدفمند کردن اقتصاد استان سمنان،باید آمار صادرات به صورت شفاف بیان شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سمنان؛ محمدرضا خباز امروز(11 خرداد) در نشست کارگروه توسعه صادرات استان سمنان  با تاکید براینکه با ایجاد هم افزایی بین همه دستگاه های اجرایی رونق صادرات را مشاهده خواهیم کرد ادامه داد:با این کار شاهد رفاه بیشتر مردم  نیزخواهیم بود.

 

وی با بیان اینکه به افرادی که برای رونق اقتصادی استان سمنان قدم برداشته و پرونده مالیات و بیمه آنها در جریان است تسهیلات تعلق می گیرد اضافه کرد: همه ما می دانیم که راه نجات کشور اجرای عملی اقتصاد مقاومتی است و همه اعتقاد داریم که با اقتصاد مقاومتی می توانیم چرخ تولید کشور را رونق دهیم بنابراین باید به صورت عملی اقتصاد مقاومتی را در بخش های جامعه پیاده کنیم.

 

خباز با اشاره به انجام صادرات در چارچوب اقتصاد مقاومتی اظهار داشت: موانع و مشکلات پیش روی صادرات کالاها در استان سمنان  باید برطرف شود.

 

استاندار سمنان با بیان اینکه سیاست‌های اقتصاد مقاومتی بر دو اصل درون‌زا و برون‌نگر است، افزود: واحدهای تولیدی باید تولیدات با بهره‌وری بالا و صادرات‌گرا داشته باشند و بازارهای جهانی را شناسایی کنند.

 

خباز راه آهن و بخش ریلی استان سمنان را از مشکلات دربخش صادرات استان برشمردوافزود: مسئولان مربوطه باید برای رفع این مشکل کوشش کنند.

 

وی با بیان این که هر روز شاهد استقبال سرمایه‌گذاران برای سرمایه‌گذاری در استان سمنان هستیم، اظهار داشت: ورود این سرمایه‌گذاران به استان سبب شکوفایی اقتصادی در استان می‌شود.

 

وی با اشاره به اینکه استقرار گمرک و رونق فعالیت‌های گمرکی و فراهم شدن سایر زیر ساخت های لازم در استان سمنان به فعال شدن روند صادرات و واردات کمک می کند ادامه داد: انجام این کار حجم عظیمی از سرمایه‌گذاران متقاضی روانه منطقه  می شوند.

 

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان سمنان نیز در این کارگروه از ابلاغ بسته حمایت از توسعه صادرات غیرنفتی در چارچوب برنامه ملی پیشبرد برونگرایی اقتصاد ملی و تحقق اهداف توسعه صادرات غیرنفتی سال جاری از سوی معاون اول رئیس جمهوری برای اجرا از اول خرداد تا پایان اسفندماه خبردادوگفت: در این بسته چهار بخش منابع صندوق توسعه ملی، بانکی و بودجه ای، شیوه استفاده از مشوق ها، پرداخت جوایز صادراتی و کالا و خدمات و سایر حمایت ها پیش بینی شده است.

 

بهروز اسودی با اشاره به کاهش نرخ سود تسهیلات موسسه های مالی و بانک ها خبردادوافزود: نرخ سود های مالی و بانک ها برای صادرات محصولات کشاورزی و صنایع دانش بنیان تا 14 درصد وبرای صادرات صنعتی 16 درصد کاهش خواهد یافت.

 

وی همچنین گفت: در بودجه سالجاری سه هزار میلیارد ریال برای اعطای مشوق صادرات غیرنفتی و غیر پتروشیمی با اولویت صادرات دانش بنیان، یکهزار میلیارد ریال یارانه سود تسهیلات واحدهای تولیدی با اولویت تولیدات صادراتی و پنج هزار میلیارد ریال از محل هدفمندسازی یارانه ها پیش بینی شده است.

کد خبر 547888

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha