امام(ره) را از طریق  انیمیشن و بازی به بچه ها معرفی کنیم

خبرگزاری شبستان: یک نویسنده معتقد است، در شرایطی که دشمنان اسلام در تلاش اند بچه های ما را نسبت به انقلاب بیگانه کنند، ما باید معرفی درستی از امام (ره) و انقلاب در قالب بازی های رایانه ای و انیمیشن داشته باشیم.

حجت الاسلام صادق طالبی مازندرانی از نویسندگان کشورمان در مورد ضرورت معرفی امام خمینی (ره) و اهداف ایشان در قالب های هنری به کودکان و نوجوانان به خبرنگار شبستان گفت: رسانه در تبلیغات حرف اول را می زند. فیلم هایی که در مورد زندگی نامه امام خمینی (ره) ساخته شد و از تلویزیون پخش شد تا حدودی توانست شخصیت بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران را معرفی کند. رسانه تلویزیون با پخش فیلم هایی همچون زندگی نامه روح الله و آفتاب در معرفی امام (ره) کوشید، البته باز هم جای کار است و لازم است در این زمینه بیشتر تلاش شود.

 

حجت الاسلام طالبی مازندرانی با بیان اینکه زبان های مختلفی برای تبیین وجود دارد، عنوان کرد: از زبان نگاه به خصوص برای کودکان نباید غافل شد. آنچه بچه می بیند در ذهن و قلبش حک می شود. یک بازی به ظاهر بازی است اما در باطن در ذهن کودک حکاکی می شود. مسایلی که در کودکی از طرق مختلف به بچه ها آموزش می دهیم، در افکار آنها حک می شود و تا بزرگسالی باقی می ماند.

 

وی با اشاره به تلاش غرب برای بیگانه ساختن نسل جوان نسبت به امام (ره) و انقلاب اسلامی اظهار داشت: زمانی اوباما در قالب مسابقه ای مطرح کرد که چگونه می توان به مردم ایران ضربه بدی زد؟ یک دانشمند در پاسخ گفته بود که باید بازی کودکانه ای ساخت که کودکان را از انقلاب جدا کند.

 

این نویسنده خاطرنشان کرد: اگر بتوانیم در قالب های هنری همچون انیمیشن، بازی های رایانه ای، فیلم و سریال امام (ره) را به بچه ها معرفی کنیم، بهتر نتیجه می گیریم. البته کارهایی در این زمینه انجام شده است اما حقیقت این است که از نظر کمی و کیفی جای کار زیاد است.

 

حجت الاسلام طالبی مازندرانی با بیان اینکه پماد مهربانی انقلاب را به ذهن بچه ها بزنیم، تصریح کرد: اگر یک خش روی صورت کودکی بیفتد، جای آن در بزرگسالی هم بر چهره می ماند. حال اگر ما پماد مهربانی انقلاب را به ذهن بچه بزنیم، او در بزرگسالی با امام (ره) و انقلاب مانوس خواهد بود. غرب در تلاش است که بچه های ما را از امام (ره) و انقلاب دور کند. ما باید در چنین شرایطی هوشیار باشیم و کارهای فرهنگی زیاد و موثری انجام دهیم.

 

وی اظهار داشت: زمانی که شاه می گفت: من سربازان زیادی دارم. امام (ره) فرمودند" سربازان من در گهواره هستند". بر این اساس ، ما باید تلاش کنیم که بچه ها را با امام(ره)، شخصیت ایشان و اهداف شان آشنا کنیم.

 

این نویسنده بیان کرد: سازمان تبلیغات اسلامی، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، حوزه ها و مراکز قرآنی باید در کنار هم باشند و بهترین انیمیشن ها و بازی های رایانه ای را برای معرفی امام (ره) و اهداف انقلاب ارایه دهند. این سازمان ها در کنار هم می توانند، کارهای فرهنگی و موثری انجام دهند.

 

وی با اشاره به اینکه پدر و مادرها باید در انتخاب کتاب، انیمیشن و بازی های رایانه ای برای فرزندانشان دقت کنند، اظهار داشت: اگر جوهره بچه از همان ابتدا خوب رقم بخورد، شاهد اثرات خوبی در آینده آن بچه خواهیم بود. اگر خانواده ها بچه ها را به حال خودشان رها کنند و آنها را به بازی های ناسالم و ماهواره بسپارند، در آینده خودشان پشیمان می شوند و از اینکه بچه های خوب و سالمی ندارند، گله مند می شوند. تربیت بچه سالم و صالح در گروی این است که والدین از همان ابتدا درست عمل کنند.

 

کد خبر 547733

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha