به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از، پایگاه خبری سوره مهر، امیریان مولف این اثر پژوهشی درباره اهمیت کتاب، گفت: متنهایی که برای برگزاری نمایشهای عروسکی در اختیار افراد قرار دارند تعدادشان بسیار کم است. معمولا آثاری تبدیل به نمایشنامه عروسکی میشوند یا آثار ترجمه خارجی هستند یا بازنویسی آثار بزرگسالان.
وی ادامه داد: این کتاب یک نقشه است که در اختیار افرادی قرار میگیرد که میخواهند نمایشنامه عروسکی خلق کنند و به همین دلیل تحولی در عرصه نمایشنامه نویسی برای کودکان به حساب میآید.
امیریان همچنین در مقدمه کتاب آورده است: «کتاب حاضر قصد ارائه قواعد و اصول ویژه و تاکید بر بایدها و نبایدها ندارد؛ بلکه بر آن است که خواننده را با ویژگیهای این نوع از نمایشنامهنویسی آشنا سازد و با شناساندن ماهیت این گونهی ادبی راهی برای خلق یک اثر هنری بنمایاند.»
گفتنی است که کتاب «نمایشنامهنویسی عروسکی» در پانزده بخش تدوین شده است. «نمایشنامه»، «نمایشنامه عروسکی»، «نوشتن نمایشنامه عروسکی»، «به نمایشنامه عروسکی فکر کنید»، «صحنهبندی نمایشنامه»، «کلام موزون در نمایشنامه عروسکی» و «پرداخت شخصیت» عناوین برخی از فصول این کتاب هستند.
نظر شما