به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، سیدعلی فتح میر محمدی، مدیرکل فرهنگی و اجتماعی استانداری کهگیلویه و بویراحمد، امروز(10 خرداد) در نشست کارگاه آموزشی آسیب های اجتماعی ویژه اقشار تاثیرگذار شهرستان بویراحمد، گفت: اداره کل تبلیغات اسلامی استان تاکنون کارگاه های آموزشی خوبی در زمینه آسیب های اجتماعی برگزار کرده است.
وی اظهار داشت: امروزه کشور و به تبع آن استان کهگیلویه و بویراحمد با آسیب های اجتماعی متعددی مواجه شده است.
میر محمدی، با بیان اینکه مسئولان نظام و سران قوا طی 6 ماهه گذشته دیدارهای مختلفی با رهبر معظم انقلاب داشتند، اذعان کرد: رهبری به عنوان دیده بان انقلاب در این دیدارها مواردی را به عنوان معضلات و آسیب های اجتماعی مطرح و دستور تشکیل ستاد مدیریت و کنترل آسیب ها را صادر کردند.
این مسئول فرهنگی و اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد، یکی از مشکلات اجتماعی را بحث مهاجرت دانست و افزود: مهاجرت بافت و نظارت اجتماعی یک شهر یا شهرستان را دچار آسیب می کند.
میر محمدی، با بیان اینکه افراد حاشیه نشین شغل اصلی خود را از دست می دهند و به دنبال شغل کاذب می روند، یادآور شد: کاربری های حاشیه نشینی نیز غیراصولی بوده و باعث عدم ساخت فضاهای فرهنگی و ورزشی می شود.
وی با اشاره به اینکه سالانه بیش از 350 هزار تصادف منجر به فوت و قطع عضو در کشور داریم، عنوان کرد: این موارد باعث بی سرپرستی بیشتر خانوارها و بروز معضلات و آسیب های اجتماعی برای سرپرستان خانوار می شود.
مدیرکل فرهنگی و اجتماعی استانداری کهگیلویه و بویراحمد، یکی دیگر از موارد مطرح شده از طرف رهبری را بحث اعتیاد خواند و افزود: خوشبختانه استان کهگیلویه و بویراحمد تا حدودی از وضعیت بهتری به نسبت برخی استان ها در زمینه اعتیاد برخوردار است؛ هرچند همین تعداد کم هم نباید وجود داشته باشند.
وی تاکید بر آسیب شناسی طلاق را یکی دیگر از موارد مورد تاکید معظم له عنوان و خاطرنشان کرد: استان کهگیلویه و بویراحمد در این زمینه با حضور کارشناسان و نخبگان استانی در حال تهیه طرح مطالعاتی و آسیب شناسی است.
میر محمدی، پیگیری و مدیریت بحث خودکشی را از دیگر موارد مورد نظر رهبری انقلاب برشمرد و افزود: در برخی موارد آمارها پایین آمدن سن خودکشی را نشان می دهد که در این زمینه باید چاره اندیشی شود.
این مسئول فرهنگی و اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد، خاطرنشان کرد: امروزه بحث عفاف و حجاب از دیگر تاکیدات رهبری است که به عنوان یک آسیب جدی مطرح بوده و به عنوان معضل اجتماعی خودنمایی می کند.
وی با بیان اینکه باید در این زمینه ها آسیب شناسی لازم صورت گیرد، اظهار داشت: هیچ عاملی به غیر خود انسان در به وجود آمدن آسیب ها نقش ندارد.
میر محمدی، با اشاره به اینکه عزم و اراده جدی در جامعه وجود دارد، یادآور شد: همه مسئولان به دنبال راهکاری برای کاهش آسیب های اجتماعی هستند.
مدیرکل فرهنگی و اجتماعی استانداری کهگیلویه و بویراحمد، گفت: آسیب های اجتماعی در همه جوامع وجود داشته و امکان حذف آنها به صورت مطلق وجود ندارد.
وی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب دستور تشکیل ستاد مدیریت و کنترل آسیب های اجتماعی را صادر کردند، تصریح کرد: ما به عنوان فعالان فرهنگی و اجتماعی و دلسوزان نظام و مردم باید در این راستا فعالیت عملی انجام دهیم.
میر محمدی، از روحانیون به عنوان فعالان فرهنگی و معتمدین مردمی یاد کرد و افزود: طبق نظرسنجی در دو شهرستان استان کهگیلویه و بویراحمد، روحانیون و معلمان به عنوان معتمدین مردم در صدر بودند.
این مسئول فرهنگی و اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد، با بیان اینکه علما و روحانیون نقش موثری در حل مسائل فرهنگی و اجتماعی دارند، خاطرنشان کرد: مردم روحانیون را معتمد خود دانسته برای بسیاری از موضوعات به این قشر مراجعه می کنند.
وی با بیان اینکه معلمان و روحانیون باید همیشه همراه و همگام با مردم باشند، عنوان کرد: این دو قشر باید مثل طبیب همراه بیمار بوده و اکسیر محبت را در وجود جوانان جامعه نهادینه کنند.
میر محمدی، به حضور روحانیون طرح هجرت، مستقر و ائمه جماعات مساجد اشاره کرد و گفت: این افراد با حفظ رابطه خود با نوجوانان و جوانان می توانند در زمینه کاهش آسیب های اجتماعی نقش موثری داشته باشند.
مدیرکل فرهنگی و اجتماعی استانداری کهگیلویه و بویراحمد، از تشکیل ستاد مدیریت و کنترل آسیب های اجتماعی این استان به ریاست استاندار خبر داد و گفت: تاکنون یک نشست با حضور استاندار برگزار و موارد مطرح شده به عنوان دغدغه رهبر معظم انقلاب و مردم ایران اسلامی به صورت جدی پیگیری می شود.
نظر شما