به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سنندج، حسین فیروزی، معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار کردستان امروز (9 خرداد) در کارگروه تخصصی اشتغال استان که در سالن شهدای گمنام استانداری تشکیل شد، با اشاره به اینکه درآمد ارزی کشور در دولت دهم در کل تاریخ کشور بی سابقه بود، گفت: در دولت گذشته علارغم اینکه بیشترین درآمد نفتی را هم داشتیم ولی رشد اقتصادی کشور منفی 6.4 درصد بود.
وی عنوان کرد: رشد منفی اقتصاد در دولت گذشته بدین معنا است که پول مسئله اقتصاد را حل نکرد ولی در سه سال اخیری که از عمر دولت یازدهم می گذرد با وجود کاهش درآمدهای نفتی شاهد رشد اقتصادی مثبت بودیم.
وی اظهارداشت: آنچه که منجر به بهبود رشد اقتصادی کشورمان در دولت کنونی شده است در نتیجه تغییر در تدبیر مدیریتی ایجاد شده است.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار کردستان ادامه داد: در استان هم با وجود اینکه بخش نامه های واحدی برای تمامی دستگاه های اجرای ابلاغ می شود ولی تعدادی از دستگاه ها عملکرد مطلوب تری داشته و دارند.
فیروزی بیان کرد: هر جایی که عنصر پیگیری، دلسوزی، جدیت و عمل گرایی با پرهیز از شعارگرایی حکمفرما بوده شاهد انجام کارها و اقدامات تاثیرگذاری بوده ایم.
وی موضوع جذب اعتبارات را اقدامی فرآیندی خواند و گفت: انتظار می رود در سال اقتصاد مقاومتی و اقدام و عمل شاهد انجام کارهای پیوسته نه منقطع از سوی مدیران دستگاه های اجرایی باشیم.
وی بر جذب اعتبارات مربوط به مشاغل خانگی تاکید کرد و اظهارداشت: هیچ دلیلی برای جامعه قابل قبول نیست که این اعتبارات از سوی دستگاه های متولی جذب نشود.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار کردستان افزود: در استانی هم چون کردستان که درآمد سرانه آن و میزان اشتغال در آن بسیار پایین تر از سایر استان های کشور است تعلل در جذب اعتبارات قابل توجیه نیست.
فیروزی بیان کرد: آسیب شناسی بدین معنا که تمامی موانع، محدودیت ها، تهدیدها وفرصت های جذب اعتبارات در بخش مشاغل خانگی شناسایی شود، باید در استان صورت گیرد.
وی عنوان کرد: باید محدودیت ها را به حداقل ممکن برای موفقیت حداکثری در زمینه جذب اعتبارات برسانیم.
وی بر جمع آوری اطلاعات بازار کار استان تاکید کرد و گفت: مدیران دستگاه های متولی بازار کار و اشتغال استان باید اقدام به ثبت اطلاعات دقیق در سامانه های موجود در این حوزه کنند.
نظر شما