گفتمان سازی اولویت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است

خبرگزاری شبستان:مشاور وزیر و مدیرکل اموراستان های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: گفتمان سازی و فرهنگ سازی اولویت های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اراک، محمدمهدی احمدی، مشاور وزیر و مدیرکل اموراستان های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی (6خرداد) در جلسه شورای فرهنگ عمومی که در دفترامام جمعه شهرستان محلات برگزار شد گفت: با توجه به نامگذاری امسال به نام «اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل» ستادی برای این موضوع تشکیل شد و هر وزارتخانه ای مسولیت کمیته ای را بر عهده گرفت که کمیته گفتمان سازی و و فرهنگ سازی بر عهده وزارت فرهنگ وارشاد است.

 

وی افزود: شفاف سازی اقتصاد و سالم سازی آن و جلوگیری از اقدامات، فعالیت ها و زمینه های فساد زا در حوزه های پولی، تجاری و ارزی تقویت فرهنگ جهادی در ایجاد ارزش افزوده، تولید ثروت، بهره وری، کارآفرینی، سرمایه گذاری و اشتغال مولد و اعطای نشان اقتصاد مقاومتی به اشخاص دارای خدمات برجسته – تبیین ابعاد اقتصاد مقاومتی و گفتمان سازی آن بویژه در محیط های علمی، آموزشی و رسانه ای و تبدیل آن به گفتمان فراگیر و ر ایج ملی، از جمله سیاست های ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری است که در حوزه فرهنگ و هنر تعریف و ابلاغ شده است.

 

احمدی ادامه داد: بکارگیری ظرفیت های فرهنگی و هنری کشور برای ترویج فرهنگ جهادی، حمایت از آثار سینمائی، نمایشی رسانه ای، فرهنگی و تبلیغی در راستای بستر سازی برای گفتمان سازی و ترویج فرهنگ و روحیه کارآفرینی و سرمایه گذاری و اشتغال مولد حمایت از هنرمندان، اندیشمندان و نویسندگان برای تبیین و ترویج سیاست ها و ابعاد اقتصاد مقاومتی را از برنامه های کمیته گفتمان سازی و فرهنگ سازی عنوان کرد.

 

مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، ترویج الگو و سبک زندگی ایرانی – اسلامی، اصلاح الگوی مصرف و ارتقاء فرهنگ عمومی متناسب با الزامات و اهداف اقتصاد مقاومتی – بهره گیری ظرفیت شبکه های اجتماعی و مجازی و دیجیتال در راستای ترویج اهداف اقتصاد مقاومتی را از  برنامه های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در سال ٩٥ برشمرد.

 

وی با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی ریشه در قران کریم دارد، افزود: مقام معظم رهبری نیز به منظور تقویت پایه‌های اقتصادی و کاهش وابستگی اقتصاد کشور به نفت موضوع اقتصاد مقاومتی را عنوان کردند.

 

احمدی گفت: عدالت محوری، درون زا و برون گرا بودن و اصلاح الگوی مصرف، کشف منابع جدید و حضور نخبگان از رویکردهای اقتصاد مقاومتی است و عدم مدیریت مناسب در مصرف موجب شده تا جامعه به سمت مصرف گرایی حرکت کند و در کنار این مصرف گرایی مردم عدم توجه به زیست فرهنگ‌ها و ارائه نکردن الگوهای مناسب به جوانان موجب شده جامعه به سمت الگوی های مغایر با فرهنگ جامعه حرکت کنند.

 

مدیرکل اموراستان های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهار کرد: اگراقتصاد مقاومتی بر پایه مقاومت اقتصادی بنا شود اقتصاد اسلامی در زندگی فردی و اجتماعی جامعه نهادینه می شود مثلا در حوزه فعالیت های شهری با توجه به پرهیز از اسراف بابهره گیری از ابزار، نماد ها و المان های شهری ارزش های اسلامی را به مخاطبین ارائه دهیم.

 

این مقام مسئول ادامه داد: نباید کشور وابسته به نفت باشد چرا که با اولین تهدید اقتصادی دشمن، مشکل ایجاد می شود اما اگر به ظرفیت های داخلی کشور و حمایت از تولید کننده توجه شود کشور از وابستگی به نفت نجات می یابد مثلا می توان برای رهایی از این وابستگی ظرفیت گردشگری و جذب گردشگر را رواج داد.

 

 

کد خبر 546943

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha