استفاده از ابزار نوین تبلیغ، عامل مهمی در جذب مخاطب به مساجد است

خبرگزاری شبستان:عضو هیئت علمی مجمع نمایندگان طلاب حوزه علمیه قم با اشاره به اینکه ائمه جماعات با تاسی از سیره پیامبر(ص) ازظرفیت و قابلیت مساجد بهر ه بگیرند، گفت: بهره گیری از ابزارهای نوینی تبلیغی عامل مهمی در جذب مخاطب به مسجد است.

حجت الاسلام سید جلال رضوی مهر، در گفتگو با خبرنگار مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان با اشاره به نامگذاری چهارمین روز دهه تکریم و غبار روبی مساجد با عنوان «مسجد؛ جلوه گاه پرچمداری روحانیت شیعه» گفت: مسجد، مکان مقدسی است که حضور در آن آسایش و آرامش معنوی مومنین را به همراه دارد. بنا بر این همان گونه که پیامبر اکرم (ص) و ائمه اطهار (ع) مسجد را به عنوان پایگاه اصلی و مهم خویش قرار داده و کار تبلیغی و اصلاح و هدایت معنوی جامعه را در مسجد برنامه ریزی می کردند، عالمان دینی، ائمه جماعات و روحانیون نیز با تأسی از سیره و سنت نبوی (ص) با بهره گیری از پتانسیل و ظرفیت مساجد، می توانند در این عرصه نیز به نحوی تاثیرگذار عمل کنند.

 

وی با اشاره به نقش تاثیرگذار روحانیون و ائمه جماعات در ارشاد و هدایت افراد در جامعه، افزود: ائمه جماعات می توانند با تببین و ترویج فرهنگ اسلام ناب محمدی (ص)، ضمن شناسایی زمینه ها و حیطه های فعالیت های متنوع فرهنگی ـ دینی که قابلیت اجرایی در سطح مساجد را دارا هستند و نیز با استفاده از ابزار نوین تبلیغی و به کار گیری ادبیاتی کارآمد در جذب مردم به برنامه های مساجد تاثیرگذار عمل کنند و این اماکن مقدس را مرکز تبلیغ معارف  اسلام قرار دهند.

 

عضو هیئت علمی مجمع نمایندگان طلاب حوزه علمیه قم با اشاره به اهمیت جایگاه مسجد، گفت: امروزه دشمنان اسلام به این نتیجه رسیده اند که مساجد در بارور کردن اندیشه های مسلمانان تاثیرگذار است و روحانیون شیعه این پایگاه دینی را مرکز تولید معنویت و نشر معارف اهل بیت(ع) قرار داده اند بنابراین آنان با حضور در کشورهای اسلامی، تخریب مساجد و هتک حرمت اماکن دینی را در دستور کار خود قرار داده اند.

 

رضوی مهر بر لزوم  برنامه ریزی و مهندسی فرهنگی برای خانواده ها از مساجد تاکید کرد و گفت: مساجد باید محل تصمیم گیری برای حل مشکلات باشند و در زندگی مردم نیز حضور داشته باشند، همین امر زمینه ساز ترویج مضاعف سبک زندگی اسلامی است ضمن اینکه برنامه های معمول دیگر نظیر جلسات اخلاق و احکام نیز باید به صورت مستمر در مساجد برقرار باشد.

 

 وی ادامه داد: یک امام جماعت با تقوا، مدير، مدبر و آگاه به مسائل روز می‌تواند به برنامه‌ريزی‌های انجام شده در یک مسجد جهت‌دهی فرهنگی دهد تا بهترين نتيجه از آن حاصل شود و داشتن ارتباط عاطفی و دوستانه با جوانان، توجه به مشکلات آنان و آمادگی لازم در جهت پاسخگویی به سؤالات و شبهات دینی جوانان از ملاک هایی است که می­ تواند جوانان را جذب مسجد کند و این موارد باید مورد توجه امام جماعت باشد.

 

یاد آور می شود؛ از سوی مرکز رسیدگی به امور مساجد دهه پایانی ماه شعبان هر سال به عنوان «دهه تکریم و غبار روبی مساجد» نامگذاری شده است و از سوی این مرکز عناوین مختلفی منطبق بر موضوعات روز در هر سال برای روزهای این دهه اعلام می شوند.

 

کد خبر 546848

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha