۱۰ درصد مدارس کشور دونوبته هستند

خبرگزاری شبستان: معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با اشاره به اینکه فعالیت مدارس بصورت دو نوبته غیرقانونی و غیراستاندارد است گفت: ١٠ درصد مدارس کشور دو نوبته فعالیت دارند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سمنان، مرتضی رئیسی امروز(6 خرداد) در مراسم هجدهمین جشنواره خیرین مدرسه ساز استان سمنان با اعلام این مطلب افزود: هدف ما در راستای افزایش عدالت آموزشی  و استاندارد کردن همه مراکز آموزشی است .

 

وی با اشاره به اینکه به طور متوسط پس از پیروزی انقلاب در کشور  ،روزانه هفت و درهر هفته  50 کلاس درس توسط مردم ساخته و تحویل آموزش و پرورش شده است ادامه داد:بعد از انقلاب اسلامی بیش از ١٠٠ هزار کلاس درس از سوی افراد خیر ساخته شده است که 2.5 میلیون دانش آموز در این مدارس مشغول به تحصیل هستند.

 

رئیسی از احداث بیش از ١٠ میلیون مترمربع از فضاهای آموزشی کشور از سوی خیران خبردادوافزود: آموزش و پرورش نیازمند کمک های مردم ایران و نهادهای غیردولتی است، تا بتواند در راستای ساخت مدارس کمک کنند.

 

رئیس سازمان نوسازی و تجهیز مدارس کشور با بیان اینکه کشور و انقلاب متعلق به مردم است به جایگاه خاص مردم در ایجاد زیرساخت‌های آموزشی اشاره و تصریح کرد: با وجود همه تلاش هایی که بعد از انقلاب در امر مدرسه‌سازی صورت گرفته اگر این حضور مسئولانه مردم در کنار آموزش و پرورش نبود، امروز مشکلات آموزشی در کشور ما چندین برابر مشکلات فعلی بود.

 

وی با اشاره به نقش جشنواره خیرین مدرسه‌ساز در کشور گفت: هدف و انگیزه ما از برپایی این جشنواره در دو نکته خلاصه می‌شود؛ نخست تجلیل و تکریم کار خیرخواهانه خیرین مدرسه‌ساز و توسعه و پاسداشت این فرهنگ و دوم نیاز کشور به مشارکت خیرین در امر مدرسه‌سازی است.

 

یک‌سوم مدارس کشور با استانداردها فاصله دارند

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با اشاره به اینکه عمده مدارس نیازمند مقاوم‌سازی و تخریب و بازسازی مربوط به قبل از پیروزی انقلاب اسلامی است گفت: باید با تلاش مسئولان مشکلات مدارس از جمله سیستم‌های گرمایشی، استانداردهای لازم برطرف و فضایی ایمن که حق دانش‌آموزان بوده برای آنها فراهم شود.

 

رئیسی خاطرنشان کرد: در زمینه استانداردسازی مدارس هدف برنامه ششم توسعه بوده که با همکاری دولت و مجلس و تامین اعتبارات موردنیاز این مهم محقق شود.

 

وی با اشاره به اینکه یک‌سوم مدارس کشور با استانداردها فاصله دارند تصریح کرد: براساس آمارهای به‌دست آمده یک‌سوم مدارس کشور استاندارد نبوده و نیازمند مقاوم‌سازی و درصد کمی از آنها باید تخریب و بازسازی شوند.

 

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشورتاکید کرد: ما مسئولان امانتداران فرزندان مردم هستیم و در صورت وقوع اتفاق در مدارس غیر استاندارد، همه باید خود را مسئول بدانند.

 

وی اظهار کرد : یکی از سیاست های اصلی دولت تدبیر و امید استانداردسازی تمام مدارس کشور است.

 

رئیسی با اشاره به احداث بالغ بر صدهزار کلاس درس توسط خیرین مدرسه‌ساز یادآوری کرد: با وجود این‌همه مشارکت تحسین‌برانگیز خیرین اما هنوز آموزش و پرورش نیازمند فضای جدید آموزشی است.

 

راه اندازی مجمع خیرین در 400 شهرستان کشور

معاون وزیر آموزش و پرورش با اشاره به گستردگی مجمع خیرین مدرسه‌ساز در سطح کشور، اظهار کرد: مجمع خیرین مدرسه‌ساز تاکنون در بیش از 400 شهرستان کشور راه‌اندازی شده است که مهمترین کار آنها جلب مشارکت خیرین در مدرسه‌سازی است.

 

وی با بیان اینکه تشکل خیرین مدرسه‌ساز یک شبکه بسیار گسترده در سطح کشور است، خاطرنشان کرد: مجمع خیرین در سطح ملی، در سطح استانی و در سطح شهرستان‌ها تشکیل شده است.

 

 رئیسی با بیان اینکه دولت بستر را برای مشارکت مردمی در مدرسه‌سازی فراهم کرده است، افزود: این تشکل‌ها سالانه چندصد میلیارد تومان تعهد از خیرین مدرسه‌ساز در اقصی‌نقاط کشور اخذ می‌کند.

 

وی اضافه کرد: این تعهدات در قالب اهداء زمین، ساخت مدرسه، خرید تجهیزات آموزشی، مشارکت در ساخت پروژه‌های نیمه‌تمام آموزشی و...جذب می‌شود.

 

وی تصریح کرد : خداوند به افراد خیر توفیق بزرگی داده است که دیگر مردم از آن برخوردار نیستند، زیرا دسترنج خود را صرف بهترین کار که تعلیم و تربیت است کرده اند.

 

کد خبر 546759

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha