خبرگزاری شبستان- خراسان جنوبی؛ روزگار علاوه بر خوشیهایی که دارد، گاهی اوقات با کمی تلخی مثل سیل، زلزله، تصادف، ورشستگی، فوت عزیزان و گاهی هم با نعمت بیماری میخواهد درس صبر و تقوا را به ما بدهد.
در اوج زندگی روزمرده میبینی خبر ابتلا به بیماریهای سخت برای خود و یا یکی از نزدیکان را میشنوید و به یکباره خود را در یک قدمی مرگ و پایان زندگی میبیند. درد بیماری، نگرانی خانواده و تغییر در زندگی موضوعاتی است که روال گذشته را تغییر میدهد.
روزهای اخیر و در شب میلاد حضرت ولی عصر(عج) استاندار خراسان جنوبی به صورت سرزده به اتفاق مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان جنوبی به منزل خانم اسماعیلی که مدت ۹ سال است از بیماری سرطان سینه و ریه رنج میبرد، رفت که در نوع بازدیدهای گذشته استاندار خراسان جنوبی کم سابقه است.
آمارهای مسئولان از وجود بیش از 4 هزار بیمار سرطانی در خراسان جنوبی حکایت دارد که اگر با جمعیت 790 هزار نفری استان حساب کنیم یعنی به ازای هر 197 نفر یک بیمار مبتلا به سرطان در این استان وجود دارد.
در حال حاضر جمعیت قابل توجهی از استان درگیر بیماری سرطان و مسائل پیرامون آن هستند که متاسفانه این بیماری با رنج و مشقت و مشکلات اقتصادی فراوانی همراه است و کانون گرم خانوادهها را تحت تأثیر قرار داده است.
بیماران سرطانی از بیمارستان و پزشک متخصص دور هستند
مدیر مرکز جامع درمان بیماران خاص خراسان جنوبی در اردیبهشت ماه امسال در کمیته بیماریهای خاص استان اظهارداشت: در حال حاضر 854 بیمار سرطانی در بخش شیمی درمانی از تخفیف 70 تا 90 درصدی برای تهیه داروهای شیمی درمانی و خدمات بستری بیماران سخت درمان و مشاوره روانشناسی برخوردار هستند.
وی در ادامه گفت: دانشگاه علوم پزشکی بیرجند برای بیماران صعب العلاج(سرطانی) ماهانه 600 میلیون ریال پرداخت میکند.
مسئلهای که باید بدان توجه کرد و اهمیت زیادی دارد، ایناست که نبود مرکز تخصصی درمانی و متخصص سرطان در استان سبب شده تا بخش قابل توجهی از بیماران و خانوادههای آنان از شهر و روستا برای آزمایشها و یا درمان به استانهای همجوار مراجعه نمایند که مشکلات فراوانی را بوجود آورده است.
تکمیل مرکز شیمی درمانی استان نیازمند 10 میلیارد اعتبار
مجمع خیرین سلامت خراسان جنوبی در سال 90 کلنگ احداث مرکز رادیوتراپی و شیمی درمانی را در بیرجند به زمین زدند و در حال حاضر این پروژه از پیشرفت 95 درصدی برخوردار است. احداث این مجموعه با هدف تبدیل شدن خراسان جنوبی به قطب پزشکی(توریسم درمانی) ساخته میشود.
این مرکز با جدیدترین روشهای درمانی بینالمللی طراحی شده، قابلیت این را دارد تا بیماران سرطانی را در چهار بخش رادیوتراپی، تزریق شیمی درمانی، بستری شیمی درمانی و سلول درمانی جهت درمان پذیرا باشد.
در حال حاضر به گفته سید محمود حسینی مدیرعامل مجمع خیرین سلامت استان برای سرعت بخشیدن به تکمیل و تجهیز این پژوه 10 میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
عیادت سرزده استاندار خراسان جنوبی از یک بیمار سرطانی
خبر دیدار سرزده استاندار خراسان جنوبی با یک بیمار سرطانی شاید آنطوری که انتظار میرفت مورد بازتاب رسانهای قرار نگرفت و از طرفی هم در لا به لای خبرهای شیرین نیمه شعبان گُم شد. نکتهای که در این خبر باعث شد تا این گزارش تهیه شود، برخورد صبورانه خانم اسماعیلی با بیماری سرطان است، این در حالیاست که خود با درد و رنج آن دست و پنجه نرم می کند و از مادراش که 5 ماه است به کما رفته پرستاری میکند.
استاندار خراسان جنوبی نیز در این دیدار از تشکیل کارگروه بررسی وضعیت بیماران خاص در استان خبر داد و گفت: در حال حاضر بیماران زیادی در استان هستند که به دلیل نداشتن تمکن مالی مناسب از درمان و معالجه خود عاجز هستند.
وی به فرمایش مقام معظم رهبری که فرمودند بیماران به جز درد بیماری نگرانی دیگری نباید داشته باشند اشاره کرد و افزود: مسئولین امر در این زمینه بگونهای برنامه ریزی کنند تا این فرمایش مقام معظم رهبری در عمل شکل اجرایی به خود بگیرد.
بهره گیری از ظرفیت تولیت آستان قدس رضوی
بنابراین گزارش، انتظار میرود تا مسئولان استان با وحدت و همدلی و همراهی خیران و نیکاندیشان زمینه راهاندازی و تکمیل مرکز رادیوتراپی و شیمی درمانی بیرجند را فراهم نمایند. با توجه به اینکه هماکنون بخشی قابل توجهی از بیماران سرطانی به دیگر استانها از قبیل مشهد برای درمان مراجعه و با مشکلات حداقلی از قبیل اسکان خود و همراهان مواجه هستند، حداقل درخواست مردم از مسئولان ایناست که از ظرفیتهای نظیر آیتالله رئیسی به عنوان تولیت آستان قدس و نماینده مردم خراسان جنوبی در مجلس خبرگان برای حمایت از هزینههای درمانی و تأمین خوابگاه برای بیماران استفاده شود.
نظر شما