رسانه ها یکی از ابزارهای گفتمان سازی اقتصاد مقاومتی هستند

خبرگزاری شبستان: مدیرکل فرهنگ وارشاد اسلامی استان کردستان با تاکید بر نقش رسانه ها در تدوین گفتمان سازی اقتصاد مقاومتی گفت: یکی از ابزارهای گفتمان سازی رسانه ها هستند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج و به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان، حجت الاسلام رحیم جعفری، معاون فرهنگی ستاد احیا امربه معروف ونهی ازمنکر استان کردستان در جلسه ستاد احیا با تاکید بر اهمیت تکیه بر تولیدات کشور وکالاهای داخلی اظهار داشت: یکی از شاخص های اقتصاد مقاومتی عمل کردن خلاف و عکس آنچه گفته می شود کالای خارجی از ایرانی بهتر است و اینکه بد ما از خوب دیگران بهتر است.

 

 مدیرکل فرهنگ وارشاد اسلامی استان کردستان  از دستگاههای فرهنگی ستاد خواست با مسئولیت صداو سیما در قالب دو برنامه تدوین شده گفتمان سازی و فرهنگ سازی اقتصاد مقاومتی و تجلیل از موفق ترین دستگاههای استان در حوزه اقتصاد مقاومتی در زمینه اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل کنند.

 

وی در ادامه خواستار برگزاری همایش علمی تخصصی و فنی با مشارکت همه دستگاهها  و با حضور چند استاد درجه یک  کشوری شد.

 

جانشین دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان نیز در ادامه این جلسه با تاکید بر فعالیت های فرهنگی و خودداری از کارهای سلبی در حوزه امر به معروف و نهی از منکر گفت: ایجاد توقع بیش از حد و خارج از توان به نسبت دولت باعث بدبینی مردم می شود که خود یکی از مصادیق منکر می باشد.

 

محمود الله مرادی ادامه داد: آموزش بالغ بر سه هزار نفر از اعضا در شهرستانهای مختلف همچون طلایه داران، یاوران و.. ، آماده سازی و زمینه سازی برای اولین دوره مربیگری خواهران در استان به ظرفیت ٣٥ نفر، جذب و بکارگیری ١٠ نفر مربی برادر و آموزش بیش از ٢٠٠ نفر از مدیران مسئول آموزشگاهای فرهنگی هنری، زبان و فنی حرفه ای از مهمترین برنامه های ستاد احیا در حوزه آموزش در سال ٩٤ بوده است.

 

وی در حوزه پژوهش مهترین فعالیت های انجام گرفته را شامل انجام ٢ طرح پژوهشی میدانی با موضوع نياز سنجی آموزشی و بررسی وضعیت آموزشگاه های فرهنگی هنری در سطح شهرستان سنندج و بررسی چندین پایان نامه و کتاب مرتبط با فریضتیتن، برشمرد.

 

جانشین دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان به اهم فعالیت ها در حوزه تبلیغات اشاره کرد و افزود: پخش کتب مرتبط به ظرفیت سه هزار جلد در برنامه های مختلف، پخش فیلم محمد رسول الله در سینما بهمن سنندج، اعزام مبلغ به نقاط مختلف استان و توزیع فلش کارت به تعداد ۴۰ هزار نسخه در سطح استان از مهمترین برنامه های سال ٩٤ در حوزه تبلیغات بوده است.

 

الله مرادی خاطر نشان کرد: برگزاری دو دوره مربیگری خواهران و برادران در استان، آموزش ۲۲ هزار نفر از اعضا در آموزش های تخصصی عمومیف حمایت از حداقل ٣ پایان نامه و کتب مرتبط و... از اهم برنامه های پیش روی معاونت فرهنگی ستاد احیا در سال جاری است.

 

کد خبر 546502

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha