محمدحسین محمودی، مدیرعامل اتحادیه ناشران قرآنی با اعلام تشکیل بانک ناشران این عرصه با حضور هزار و 800 ناشر به خبرنگار شبستان گفت: بانک اطلاعاتی ناشران مصحف شریف با ایجاد اتحادیه به صورت بالقوه راه اندازی شده است اما برای سطح بندی و تکمیل سایر اطلاعات نیاز به جمع آوری دیگر مسائل مرتبط با این ناشران احساس می شد.
وی با بیان این مطلب که با تشکیل این بانک اطلاعاتی همچون نوع تذهیب، خط و ترجمه قرآن در پایگاه اطلاع رسانی اتحادیه ناشران قرآنی قرار گرفته است، اظهارکرد: نهادها و افرادی که درصدد استفاده از قرآن متناسب با نیاز خود هستند از این پس می توانند با مراجعه به این پایگاه اطلاع رسانی نکات موردنیاز خود را درباره هزار و 800 ناشر عضو این اتحادیه دریافت کنند.
محمودی از اجرای طرح حمایتی از فیلمنامه ها و داستان های قرآنی توسط این اتحادیه خبرداد و تصریح کرد: کاهش زمینه های ورود ناشران قرآنی به عرصه رمان و فیلمنامه دست صدا و سیما و دیگر فیلمسازان را برای تولید آثار فاخر مذهبی قرآنی خالی کرده است از این رو اتحادیه ناشران قرآنی درصدد است تا با حمایت از اینگونه نوشته ها مشکلات کنونی در تولید آثار فاخر و اثرگذار را رفع کند.
مدیرعامل اتحادیه ناشران قرآنی ناشران مذهبی را حلقه ارتباطی میان مخاطبان و مراجع دانست و ادامه داد: اگر این ناشران مورد حکایت قرار گیرند بسیاری از مشکلات تولید آثار قرآنی مذهبی که بعضا با انتقاد علماء مواجه شده، برطرف می شود.
وی با اشاره به تشکیل کارگروه بررسی فیلمنامه ها و داستان های قرآنی در این اتحادیه بیان کرد: این طرح در حال حاضر از سوی اتحادیه به صورت مستقل اجرا می شود و متناسب با نیازهای روز جامعه از همکاری سایر نهادهای علاقه مند برای حمایت از فیلمنامه ها و داستان های قرآنی استقبال می کند.
محمودی درباره تعداد آثار ارسال شده به این اتحادیه پس از اعلام اجرای طرح حمایتی عنوان کرد: تماس های بسیاری برای آگاهی از شرایط و نحوه ارسال آثار گرفته شده است اما هنوز اتحادیه اثری را برای بررسی و ارزیابی دریافت نکرده است.
وی با تاکید بر لزوم تدوین آیین نامه متقن برای حمایت از تاشران قرآنی ابرازکرد: عدم تمرکز ناشران این عرصه و پراکندگی در حوزه اجرا منجر به فقدان خروجی مطلوب از حمایت ها شده و باری از دوش ناشران این عرصه برنداشته است، بنابراین باید با تدوین آیین نامه ای خاص حمایت ها را با ناشران قرآنی اختصاص داد تا اهداف مدنظر محقق شود.
مدیرعامل اتحادیه ناشران قرآنی بزرگترین مشکل این عرصه را ارتباط ناشر با مخاطب برشمرد و خاطرنشان کرد: حذف یارانه های کاغذ با وجود تمامی مزایا بیشترین مشکلات را متوجه ناشران قرآنی می کند چراکه تالیفات این عرصه در حداقل قیمت ابزار فروش قرار دارد اما بازهم توان مخاطب برای خرید پایین است از این رو میان عرضه و تقاضا عدم تعادل روی می دهد.
پایان پیام/
نظر شما