زامبی؛ شبیه سازی غربی از رجعت شیعی به اسم بازی و تفریح!

خبرگزاری شبستان: بحث زامبی در بازی ها و فیلم های آخرالزمانی مهم است؛ ما در هیچ دین دیگری بحث رجعت نداریم که مرده ها زنده شوند و اینها خیلی اصرار دارند که زامبی را به مسلمانان و مسئله رجعت ربط دهند.

مصطفی ضابط، مدیرعامل موسسه خواجه نصیر و مدیر سایت آکادمی طوسی در گفت و گو با خبرنگار مهدویت خبرگزاری شبستان درباره طرح بحث مهدویت و منجی در بازی های رایانه ای گفت: بحث مهدویت در بازی های رایانه ای در مقایسه با فیلم ها چندان مورد توجه نیست. براساس بررسی های موجود، افراد تصورات گوناگونی که از آخرالزمان دارند و یا تصوری را که دوست دارند  رخ دهد دست مایه موضوعات و سوژه های فیلم هایشان می کنند.

 

وی ادامه داد: نمونه های زیادی از این دست بازی ها وجود دارد که اگر بخواهیم به چند مورد مهم و جدید آن اشاره کنیم،"رزیدنت اویل" نام یکی از این بازی ها است که آخرالزمان را به تصویر می کشد و در آن ویرورسی منتشر می شود و مردم تبدیل به زامبی می شوند و این ویروس به مرور زمان افراد بیشتر را درگیر خود می کند.

 

ضابط تصریح کرد: بازی جدید"د ویژن" که قرار است در سال 2016 عرضه عمومی شود هم نشان می دهد که آخرالزمان شده و همه جا به نابودی کشیده می شود و گروه های مختلفی سعی در جمع کردن غنایم و آب و آذوقه کافی برای خودشان هستند که اتفاقاتی هم در این راستا رخ می دهد.

 

مدیرعامل موسسه خواجه نصیر و مدیر سایت آکادمی طوسی  اضافه کرد: در این بازی ها گاه بطور مستقیم آخرالزمان را به تصویر می کشند و گاهی اوقات محیط جانبی ای را تصویر سازی می کنند که آخرالزمان را نشان می دهد و در کنارش قصه و داستان اصلی را روایت می کنند. 

 

وی در پاسخ به این سوال که نحوه معرفی کردن ناجی در این انیمیشن ها چگونه است و آنها چه خصوصیاتی دارند، بیان کرد: تصور آنها از مهدویت با ما متفاوت است ولی همه آنها می دانند که چنین پدیده ای رخ می دهد و به همین جهت آخرالزمانی که به نفع خودشان است را با اهداف و سلیقه های خود به تصویرمی کشند.

 

ضابط یادآور شد: دربررسی رسانه ها متوجه شدیم که سازندگاه این بازی ها، منجی را آدم های نه زیاد خاص، بلکه معمولی و مثلا از سربازان آمریکایی و افراد بومی از آمریکا معرفی می کنند که به خاطر حس انسان دوستی و به دلیل اقدامات شجاعانه ای که در آخرالزمان انجام می دهد نسل بشر را نجات می دهند.

 

مدیر سایت آکادمی طوسی در ادامه تصریح کرد: بحث "زامبی"در این بازی ها و فیلم های آخرالزمانی مهم است زیرا ما در هیچ دین دیگری بحث رجعت نداریم که مرده ها از زمین بلند شوند و اینها خیلی اصرار دارند که زامبی را به مسلمانان ربط دهند.

 

وی افزود: اینها در این گونه فیلم ها و بازی ها اینگونه القا می کنند که آیا تا حالا کسی را دیده اید که مرده و سپس زنده شده باشد و مردم دنیا هم هیچگدام این موضوع را ندیده اند لذا این برنامه سازان، موضوع را برای مردم تصویرسازی می کنند که افرادی که از زمین بیرون آمده و زنده می شوند این شکل و شمایل را دارند و می خواهند چهره نامطلوبی را از مسلمانان به دیگر مردم دنیا ارائه دهند.  

 

ضابط در پاسخ به این سوال که آنها چگونه مهدویت را به مردم و نسل آینده نشان می دهند، ابراز کرد: در فیلم "فور وار زد" که آخرالزمان شده و مردم و کشورها تحمل مردم کشور خود را ندارند، اورشلیمی ها همه را قبول می کنند و به نوعی نشان می دهند که اسرائیل پذیرنده همه مردم دنیا در آینده و در آخرالزمان خواهد بود!

 

مدیرعامل موسسه خواجه نصیر تاکید کرد: در واقع با نشان دادن این فیلم و فیلم ها و بازی های آخرالزمانی قصد دارند به مردم دنیا بقبولانند آخرین رژیم، همان رژیم صهیونیستی و آمریکا تنها امید بشر در پایان دنیا خواهد بود.

 

وی در پایان خاطرنشان کرد: اکثر رسانه های مهم و ثروتمند دنیا در دست رژیم صهیونیستی است و آنها از این رسانه ها به خوبی در جهت پیشبرد اهداف و مقاصدشان بهره می جویند.     

کد خبر 545557

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha