فرامرز محمدی پور، شاعر، نویسنده و روزنامه نگار گیلانی، کتاب "یک وجب و چهار انگشت" را نشان دهنده حقانیت ادبیات مقاومت و پایداری ایران عنوان کرد و به خبرنگار شبستان گفت: بسیاری از افراد هنوز هم این امر مهم را باوری ناممکن می شمارند.
وی بیان کرد: این هدف از نقاط بارز و کلیدی کتاب"یک وجب و چهار انگشت" است که بر ماندگاری و زیبایی آن می افزاید.
محمدی پور اضافه کرد: ویرایش این کتاب به طور کامل رعایت نشده و طرح روی جلد اثر می توانست با عنوان کتاب همخوانی منطقی تری را رقم بزند.
این شاعر و روزنامه نگار گیلانی با اشاره به تاثیر انتشار چنین کتاب هایی در جامعه، خاطر نشان کرد: ثبت ارزش ها و اتفاق های دوران دفاع مقدس، نیازمند آثار ماندگار تری است.
وی گفت: "یک وجب و چهار انگشت" به عنوان تاریخ شفاهی، تکلیف و ادای دینی است که نویسنده خالصانه جهت تدوین آن تلاش کرده و مردم به خصوص نسل جوان به این ایمان و باور می رسند که مبارزه ما، در دوران جنگ از ارزش های دفاع مقدس برخوردار بود.
محمدی پور درباره نوع نثر کتاب "یک وجب و چهار انگشت"، تصریح کرد: یکی از نشانه های مشخص تاریخ شفاهی "جزئی نگری" است.
وی با اشاره به اینکه نویسنده کتاب آنچه را که بر راوی گذشته به گونه ای نگارش کرده که بازخوانی آن ملال آور نمی باشد، ادامه داد: همچنین نثر صمیمی، ساده و روان سبب جذابیت بیشتر این کتاب می شود.
وی یاد آور شد: خاطرات صادق و لطیف "عظیم حقی" و بیان روان و نثر صمیمی "محمد پرحلم" در نگارش کتاب علاوه بر زیبایی اثر موجب شده که خواننده پله پله با کتاب همراه شود.
محمدی پور این اثر را به دور از شعار زدگی عنوان کرد و افزود: نویسنده با توانایی، علم، آگاهی و تسلط کافی به ابزار و عناصر تدوین، خاطرات "عظیم حقی" را از دوران جنگ باز آفرینی کرده که خالی از هر گونه شعار زدگی می باشد.
گفتنی است، کتاب "یک وجب و چهار انگشت"، خاطرات آزاده سر افراز گیلانی "عظیم حقی" است که با کوشش "محمد پرحلم" تدوین و اول خرداد ماه سال جاری با عنوان اثری ملی رونمایی شد.
پایان پیام/
نظر شما