آغاز نخستین کنفرانس بین المللی مطالعات فرهنگی وپژوهش دینی غدیر /ارسال۳۲۰مقاله آموزه‎های غدیر

خبرگزاری شبستان: قائم مقام بنیاد بین المللی غدیر گیلان از آغاز نخستین کنفرانس بین المللی مطالعات اجتماعی، فرهنگی و پژوهش دینی غدیر در مجتمع خاتم الانبیاء(ص) رشت خبر داد و گفت: ۳۲۰ مقاله با محوریت آموزه‌های غدیر به دبیرخانه این کنفرانس ارائه شد.

عبدالله بابایی پور، قائم مقام بنیاد بین المللی غدیر گیلان امروز(30 اردیبهشت)  در حاشیه نخستین کنفرانس بین المللی مطالعات اجتماعی، فرهنگی و پژوهش دینی- غدیر که در سالن دکتر رحمدل مجتمع فرهنگی و هنری خاتم الانبیا(صلی الله علیه و آله ) رشت در حال برگزاری است در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت گفت: برگزاری نشست‌ها و همایش‌های دانش محور اعتلای فرهنگ پژوهش، شناسایی معضلات و تنگناها و ارائه راه حل به منظور رفع آنها را موجب می شود که در نهایت منجر به برنامه ریزی‌های بهتر برای توسعه علمی و فرهنگی کشورمان خواهد شد.

 

وی با اشاره به برگزاری نخستین کنفرانس بین المللی مطالعات اجتماعی فرهنگی و پژوهش دینی-غدیر در رشت اظهار کرد: این کنفرانس امروز در سالن دکتر رحمدل مجتمع فرهنگی و هنری خاتم الانبیاء(صلی الله علیه و آله) رشت در حال برگزاری است.

 

بابایی  پور ادامه داد: دبیرخانه این همایش از اول دی سال 94 با حضور 20 نفر از فارغ التحصیلان مقطع ارشد و دکترا فعالیت خود را آغاز کرد.

 

وی با بیان اینکه 238 نفراز اساتید دانشگاه‌های مختلف کشور عضو کمیته علمی این کنفرانس هستند اذعان کرد: 24 اسپانسر علمی و 84حامی رسانه‌ایی حمایت خود را از این کنفرانس حمایت کردند.

 

قائم مقام بنیاد بین المللی غدیر گیلان با بیان اینکه 10 اردیبهشت آخرین مهلت ارسال آثار بود تصریح کرد: محور ویژه اولین کنفرانس بین المللی مطالعات اجتماعی، فرهنگی و پژوهش دینی، شامل فرهنگ و آموزه های غدیر است.

 

وی اذعان کرد: همچنین این کنفرانس در حوزه‌های مدیریت، علوم رفتاری، پژوهش های دینی، مطالعات فرهنگی و علوم اجتماعی نیز برگزار می‌شود.

 

بابایی پور با بیان اینکه 320 مقاله به دبیرخانه این کنفرانس ارسال شد گفت: با ارزیابی داروران 30 مقاله منتخب اعلام شد که 9مقاله در روز کنفرانس ارائه می شود.

 

وی ادامه داد: مقاله های تحلیل آیه ۶۷ سوره مائده و ارتباط آن با واقعه غدیر توسط دکتر محمدتقی اسماعیلی، سیمای جامعه آرمانی و انسان آرمانی در خطبه غدیر توسط دکتر مسروره مختاری،  تحلیل معنا شناختی همزمانی واژه اسلام در قرآن کریم توسط دکتر علی رفیعی، بررسی تطبیقی نظریه مهدویت در آموزه های غدیر و آثار ابن عربی توسط دکتر فرشته ندری، مقاله رویکرد انتقادی به آموزش و دانش در جهان اسلام توسط دکتر مهدی محمدی، فرهنگ و آموزه های غدیر توسط ابراهیم احدی، نقش مناطق آزاد تجاری در توسعه اقتصادی توسط سیده زهرا زوار موسوی، ارزیابی آسب‌های اجتماعی ناشی از اعتیاد توسط دکتر جواد اسماعیل پور، تئوری نفس توسط محمدرضا پورحقانی در این کنفرانش ارائه می شوند.

 

بابایی پور با تصریح اینکه این کنفرانس در سیویلیکا و  ISC ( پایگاه استنادی علوم جهان اسلام) نمایه شده است گفت: تا کنون بیش از 66 هزار نفر به سایت کنفرانس مراجعه و 4 هزار و 200 بازدید داشته است.

کد خبر 545241

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha