به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، حجت الاسلام عبدالکریم عابدینی شب گذشته (29 اردیبهشت) در هشتمین همایش تجلیل از حافظان قرآن کریم شهر قزوین که در سالن اجتماعات دانشگاه فرهنگیان قزوین برگزار شد، بیان کرد: حضرت علی اکبر(ع) الگویی کامل برای نسل جوان است چراکه اخلاق و رفتار و منش ایشان همه برگرفته از تعالیم قرآنی است.
وی افزود: ارزش و اعتبار همه کارهایی که انجام می دهیم وابسته به قرآن و اهل بیت (ع) است بنابراین باید تلاش کنیم تا اعمال و کردار ما رنگ و بوی قرآنی و اهل بیتی به خود بگیرند.
نماینده ولی فقیه در استان قزوین خاطر نشان کرد: قرآن بینایی چشم باطن و موجب افزایش بصیرت انسان است و بینایی حقیقی مربوط به چشم ظاهری نیست بلکه منوط به بینایی دل و باطن است.
وی تصریح کرد: اگر از قرآن نور نگیریم و با قرآن زندگی نکنیم از درون کور خواهیم بود دو راه بیشتر نیست یا انسان با کوری باطن زندگی می کند و یا بینایی حقیقی دارد بر این اساس کسی که با قرآن مانوس باشد و همه زندگیش را بر اساس تعالیم و رهنمودهای قرآن تنظیم کند، بینا است.
عابدینی عنوان کرد: اعمال پسندیده و فضایل اخلاقی نظیر صداقت، عدالت، منصف بودن، دستگیری از مستمندان، داشتن محبت قلبی به اهل بیت همه مایه نور و روشنایی هستند اما از سوی دیگر اعمال ناپسندی همچون دروغگویی و ظالم بودن موجب ظلمت و تاریکی دل است.
وی ادامه داد: بر اساس آیات الهی خداوند متعال همواره انسان ها را از تاریکی به سوی نور و روشنایی هدایت می کند اما اولیای کافران که شیاطین هستند آنها را از نور به تاریکی می برند.
نماینده ولی فقیه در استان قزوین تصریح کرد: کسانی که به خدا توجه داشته و از پیامبرش اطاعت می کنند و همچنین عطش هدایت شدن دارند مورد هدایت خدا قرار می گیرند.
وی پیروی از دستورات قرآن و اهل بیت را باعث نورای شدن و رهایی از ظلمت و گرفتاری عنوان کرد و گفت: حفظ آیات قران امری پسندیده و سرمایه بزرگی است اما دانستن معانی قرآن، حفظ قرآن را کامل و عمل به آیات قرآن، حفظ و ترجمه معانی را کامل تر می کند.
عابدینی در پایان تاکید کرد: شایسته تر است که انسان دلداه و اسیر قرآن بوده و انس و علاقه قلبی به قرآن داشته باشد امیدوارم خداوند بزرگ، دل های ما را به نور قرآن و نگاه لطف قرآن های ناطق یعنی پیامبر و آل پیامبر روشن و منور سازد.
گفتنی است در پایان این مراسم از پیشکسوتان قرآنی، مدیران موسسات قرآنی و حفاظ تجلیل به عمل آمد.
نظر شما