غلامعلی چنگلوایی، رئیس نهضت سوادآموزی بهبهان، با بیان این مطلب به خبرنگار شبستان گفت: با توجه به برنامه راهبردی تنظیم شده از سوی نهضت سوادآموزی بهبهان مقرر شد در نیمه دوم سال 88، جشن باسوادی در روستاها و شهر آغاجاری برگزار شود که با رسیدن نرخ باسوادی در این شهر به 97 درصد این امر تحقق یافت.
وی تصریح کرد: همچنین قرار بود در نیمه دوم سال گذشته در بهبهان نیز جشن باسوادی برگزار شود که با اخذ آمارهایی از وزارت کشور و سازمانهای دیگر، تعداد بیسوادان در بهبهان 20 هزار نفر اعلام شد و شرط اجرای این جشن که به صفر رسیدن بیسوادان است را محقق نمیکرد.
چنگلوانی، با بیان اینکه در صورت همکاری بیشتر آموزش و پرورش با نهضت سوادآموزی، به زودی جشن شکرگزاری سوادآموزی در این شهرستان برگزار می شود، اضافه کرد: از اینرو در انتظار پالایش اسمی بانک بیسوادان هستیم تا پس از مشخص شدن آمار دقیق بیسوادان و انجام فعالیتهای لازم جشن باسوادی را در شهرستان بهبهان نیز برگزار کنیم.
وی به فرمایش مقام معظم رهبری اشاره کرد و افزود: باید تا پایان برنامه پنجم، بیسوادی گروه سنی 10 تا 49 سال ریشهکن شده و شهرستان بهبهان نیز همزمان با سیاستهای سازمان برای ریشهکنی بیسوادی تمام کادر ستادی و آموزشی خود را جهت جمع عمل پوشاندن به دستورات رهبری بسیج کرده است.
رئیس نهضت سوادآموزی بهبهان، در خصوص مسدود کردن بیسوادی در روستاها خاطرنشان کرد: از نیمه دوم سال جاری ساختار آموزشی نهضت تغییر کرده و همکاری این سازمان با آموزش و پرورش افزایش می یابد.
وی تأکید کرد: با توجه به تأکید رئیس سازمان نهضت سوادآموزی، آموزش و پرورش باید از همه امکانات و توان خود برای ریشهکنی بیسوادی استفاده و در صورتی که این سازمان برنامهای برای زیر پوشش بردن اجباری افراد 6 تا 18 سال داشته باشد، ورودی بیسوادی مسدود شده و در سال 91 جشن شکرگزاری در سوادآموزی پایه برگزار می شود.
چنگلوانی، در خصوص برنامههای آینده این سازمان در این شهرستان اظهار داشت: امروزه مفهوم سواد از فردی که تنها بتواند بخواند و بنویسد فراتر رفته و باسواد به کسی اطلاق میشود که بتواند بخواند، بنویسد و مهارتهای کاربردی زندگی را بداند.
وی با بیان اینکه در حال حاضر ملاک برگزاری جشن شکرگزاری، ریشهکنی بیسوادی در گروه سنی 10 تا 49 سال بوده، ابراز امیدواری کرد: با تغییر ساختار آموزشی سوادآموزی، واگذاری قسمتی از فعالیتهای نهضت به بخش غیردولتی و مشارکتهای بینبخشی سیستم بزرگسال، بتوانیم با آزادی بیشتری در برنامه پنجم توسعه فعالیت کنیم.
وی با بیان اینکه پیشبینی ما این است که برنامه سوادآموزی در سال 91 به اتمام می رسد و سوادآموزی تحکیم و انتقال در سالهای آینده انجام می شود، افق فعالیتها و مأموریت نهضت سوادآموزی در بهبهان را کاملاً روشن عنوان کرد و ادامه داد: موضوع سوادآموزی در این شهرستان با توجه به مسئولیتی که آموزش و پرورش در این خصوص پذیرفته در یکی دو سال آینده به سرانجام میرسد.
پایان پیام/
نظر شما