به گزارش خبرگزاری شبستان، حسين سالار آملي قائم مقام وزير در امور بين الملل و رييس مركز همكاري هاي علمي بين المللي وزارت علوم در ديدار با ولفگانگ تيفن، وزير اقتصاد و علوم ايالت تورينگن آلمان، همكاري هاي علمي ميان دو كشور را خوب توصيف و بر ضرورت توسعه و گسترش آن تاكيد كرد.
وی با اشاره به سوابق همكاري ميان آلمان و ايران در قالب همكاري هاي دو جانبه يا همكاري در قالب اتحاديه اروپا گفت: براي آنكه همكاري ميان دو كشور، عملياتي تر شود، بهتر است مرحله به مرحله و با زمان بندي مشخص، اين همكاري ها را تعريف كرده و به پيش بريم.
رييس مركز همكاري هاي علمي بين المللي در ادامه، سفر گروهي از استادان دانشگاه هاي ايران به ايالت تورينگن با هدف تبادل اطلاعات دانشگاه هاي دو طرف و آشنايي با ظرفيت ها و توانمندي ها براي تدوين حوزه هاي همكاري ؛ تبادل دانشجو در مقطع تحصيلات تكميلي و پسا دكتري و حمايت از استقرار شركت هاي دانش بنيان در پارك هاي علم و فناوري ايران را سه محوري دانست كه مي تواند در اولويت توسعه روابط ايران و آلمان قرار بگيرد.
دكتر سالار آملي اظهار داشت: در همين چهارچوب، ايران آمادگي خود را براي پذيرش دانشجويان در رشته هاي ايران شناسي، شيعه شناسي، اسلام شناسي و هنر اسلامي و زبان و ادبيات فارسي اعلام مي كند.
در ادامه اين ديدار، تيفن وزير اقتصاد و علوم ايالت تورينگن آلمان با تشكر از ميزباني وزارت علوم، پيشنهادهاي طرف ايراني را مهم دانسته و از آن ها استقبال كرد.
وي پيشنهاد كرد تا دو طرف، رابط هاي خود را براي پيگيري موضوعات پيشنهادي مطرح شده معرفي كنند.
روساي دانشگاه علمي- كاربردي نورد هاوزن، دانشگاه علمي كاربردي ارنست-آبه، دانشگاه ارفورت ، وزير اقتصاد و علوم ايالت تورينگن را همراهي مي كردند.
رييس دانشگاه پيام نور، رييس دانشگاه علم و صنعت نمايندگان دانشگاه جامع علمي– كاربردي و دانشگاه فني و حرفه اي و مدير كل دفتر تحول اداري و فناوري اطلاعات وزارت علوم نيز در اين ديدار حضور داشتند.
نظر شما