به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، ششمین نمایشگاه استانی جشنواره جابربن حیان با یک هزار اثر دانش آموزان اول تا ششم ابتدایی استان گیلان امروز(29 اردیبهشت)به مدت دو روز در سالن ورزشی شهدای دانش آموزی شهر رشت افتتاح شد.
جمیل غریب، مدیر روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش استان گیلان در حاشیه افتتاح این نمایشگاه اظهار کرد: جشنواره جابر بن حیان هر ساله با رقابتی سالم علمی برای دانش آموزان مقطع ابتدایی برگزار می شود.
وی با بیان اینکه هدف از برگزاری این جشنواره نقش پروژه در تعمیق یادگیری و تقویت میل به یادگیری در دانش آموزان است، افزود: کسب مهارت های ثبت امور تجربی و مهارت های زندگی دانش آموزی از جمله اهداف مهم برگزاری این جشنواره است.
غریب تصریح کرد: در طرح جابربن حیان، دانش آموزان با کمک معلمان و همکاری والدین خود مسئله ای علمی، اجتماعی و زیست محیطی و.. را به صورت یک پژوهش، تحقیق و آزمایش مطرح و فرآیند آن را مورد بررسی و کنکاش قرار می دهند و نتیجه در به نمایش می گذارند.
وی با اشاره به اینکه در این نمایشگاه آثاری از بین دانش آموزانی که در بخشهای مدرسه ای و منطقه ای برگزیده شده اند، به نمایش گذاشته شده است، گفت: این نمایشگاه به مدت دو روز دایر است و برترین آثار پس از بررسی داوران و اعلام نتیجه در تیرماه امسال به مرحله کشوری راه خواهند یافت.
به گزارش شبستان: بوموسی جابر بن حیان، دانشمند، کیمیاگر و فیلسوف ایرانی بود که او را «پدر علم شیمی» نامیدهاند و بسیاری از روشها (مانند تقطیر) و انواع ابزارهای اساسی شیمی مانند قرع و انبیق را به او نسبت میدهند. کتابها و رسالات متعدد جابر، سالها بعد از او، توجه کیمیاگران اروپایی را به خود جلب کرد و سالها از آن به عنوان منبع معتبری استفاده میکردند. به گفتهٔ آنها، این کتابها تأثیر عمیقی بر تغییر و تصحیح دیدگاه کیمیاگران غربی گذاشتهاست.
نظر شما