نگارخانه ای به وسعت یک شهر حرکت آموزشی بجا و سنجیده ای است

خبرگزاری شبستان: رییس انجمن هنرمندان سفالگر با بیان اینکه نگارخانه ای به وسعت یک شهر حرکت آموزشی بجا و سنجیده ای است، گفت: این حرکت تعلیم و آموزش از طریق نگاه به مخاطبان است و پیام به سرعت منتقل می شود هرچند به صورت یک تیتر و عنوان باشد.

بهزاد اژدری، هنرمند و رییس انجمن هنرمندان سفالگر درباره اجرای دومین دوره طرح «نگارخانه ای به وسعت یک شهر» به خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان گفت: پروژه نگارخانه ای به وسعت یک شهر یک طرح موفق است که اگر ادامه دار باشد قطعا تاثیر مثبتی بر اذهان خواهد گذاشت، این طرح جنبه آموزش همگانی زیادی دارد، از آنجا که بخش زیادی از زندگی مردم هر روز در تاکسی و ترافیک می گذرد به همین خاطر دیدن  آثار هنری در چند ثانیه بر روی مردم تاثیر می گذارد و پیام را منتقل می کند.

 

این هنرمند اظهار داشت: «نگارخانه ای به وسعت یک شهر» تعلیم و آموزش از طریق نگاه است و پیام به سرعت منتقل می شود هرچند به صورت یک تیتر و عنوان باشد، در همان نگاه دو و سه ثانیه ای تاثیر خود را می گذارد، این طرح برنامه خوبی است که همواره می تواند ادامه داشته باشد ؛ حرکت سنجیده و درستی است که می تواند بهتر از این هم برگزار شود.

 

بهزاد اژدری یادآور شد: پروژه نگارخانه ای به وسعت یک شهر پروژه موفقی است که حتی در رسانه های بین المللی هم از آن به عنوان یک پروژه خلاقانه از آن یاد شده است.

 

این هنرمند درباره کیفیت آثار به نمایش درآمده در پروژه نگارخانه ای به وسعت یک شهر گفت: هزینه هنگفتی شده است که این آثار به روی بیلبورد و تابلوهای شهری و در و دیوار شهر به نمایش درآید، اگر آثار به لحاظ کیفیت فیزیکی مشکلی داشته باشند، قطعا مخاطب این را می فهمد اما تا الان آن چیزی که من از فاصله 10 تا 15 متری هم دیده ام کیفیت خوبی داشته است، در نمایش این آثار بحث کارشناسی کیفیت نیست بلکه بیشتر جنبه آموزشی و تاثیر پیام مدنظر است. من در کیفیت آثار مشکلی ندیده ام و اشکال کیفی نمی تواند اصل قضیه به این مهمی را مخدوش کند، تنها می شود گفت که اگر کیفیت آثار بهتر از این هم باشد  خیلی بهتر خواهد شد.

 

وی خاطرنشان کرد: اگر کیفیت آثار کم یا زیاد باشد این نمی تواند اصل این قضیه را مخدوش کند چرا که این اقدام، اقدام ارزشمندی است.

 

بهزاد اژدری درباره اثرگذاری این طرح بر مردم و مخاطبان برای گالری گردی و موزه گردی گفت: درصدی از مردم با دیدن آثار قطعا تلنگری می خورند، برخی با اکران این آثار آموزش می بینند، برخی با دیدن این آثار انگیزه های سرکوب شده شان تهییج می شود که به دیدن آثار هنری در گالری ها و موزه ها بروند. به طور کلی اثرگذاری این حرکت زیاد است آنکه نمی خواهد به موزه یا گالری برود به اجبار این آثار را می بیند و آنکه می خواهد برود و نمی تواند و فرصت ندارد از دیدن این آثار در سطح شهر لذت می برد.

 

وی تاکید کرد: اکران آثار هنری در سطح شهر می تواند اثر آموزشی مثبتی بر شهروندان داشته باشد.

کد خبر 544903

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha