هادی اکبرزاده، دبیر پنجمین کنفرانس الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت در گفت و گو با خبرنگار اندیشه خبرگزاری شبستان با اشاره به اهمیت برگزاری این کنفرانس اظهار کرد: یکی از ماموریت های مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت، تدوین این الگو با کمک جامعه علمی و نخبگانی کشور است.
وی با بیان این که ما در طی فرآیند تهیه این الگو، نقشه راهی را طراحی کرده ایم که گام های این مسیر را مشخص می کند، ادامه داد: یکی از گام هایی موثر در این زمینه الگوی پایه پیشرفت است که باید طراحی شود و وقتی صحبت از این الگو می شود، یعنی طراحی الگوی اجمالی که مانند نطفه بوده و رشد می کند و در نهایت الگوی پیشرفت مورد نظر به دست می آید.
اکبرزاده با بیان این که در همین راستا پنجمین کنفرانس الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت با هدف دسترسی به این الگوی اجمالی و پایه برگزار می شود، افزود: در فاصله یک تا دو سال گذشته فعالیت های گسترده ای در این زمینه انجام شده است و حلقه های مختلف علمی و شخصیت های علمی گوناگون، پیش نویس هایی در این زمینه تهیه کرده اند که قرار است در پنجمین کنفرانس، در جمع بزرگ شخصیت های علمی این پیش نویس ها، مطرح، نقد و اصلاح و پالایش شوند تا مسیر برای گام بعدی که ارتقای این علوم پایه و حرکت به سوی تدوین الگویی نهایی است، هموار شود.
دبیر پنجمین کنفرانس الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت یادآور شد: این کنفرانس طی دو روز متوالی 29 و 30 اردیبهشت ماه با حضور شخصیت های برجسته علمی، اساتید دانشگاه ها، فضلای حوزه های علمیه، محققان و پژوهشگران سراسر کشور در کتابخانه ملی برگزار می شود که البته روز پنجشنبه نیز به موازات این کنفرانس، نهمین کنگره پیشگامان پیشرفت نیز با حضور جوانان دانشجو و علاقه مند به پیشرفت برگزار می شود.
وی در ادامه ضمن تشریح برنامه های پنجمین کنفرانس الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت توضیح داد: این کنفرانس همراه با 16 نشست از ساعت 8 صبح آغاز به کار می کند؛ همچنین، در مراسم افتتاحیه این کنفرانس گزارشی از عملکرد آن توسط دبیر کنفرانس ارائه می شود و در ادامه صادق واعظ زاده، رییس مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت و حجت الاسلام سید حسین میر معزی سخنرانی می کنند.
اکبرزاده در ادامه با اشاره به کمیسیون هایی که در این کنفرانس برگزار می شوند، گفت: تبیین نقد و ارتقای پیش نویس سند الگوی پایه پیشرفت در بخش مبانی، آرمان و رسالت؛ تبیین نقد و ارتقای پیش نویس سند الگوی پایه پیشرفت در بخش افق و تدابیر، الگوی پایه حوزه سیاسی و اجتماعی و الگوی پایه اقتصادی، چهار کمیسیونی است که در نوبت صبح تشکیل می شود.
وی ادامه داد: همچنین، الگوی پایه روش شناسی و فرآیند تدوین، الگوی پایه حوزه اقتصادی، الگوی پایه حوزه اجتماعی، الگوی پایه حوزه فرهنگی، افق و تدابیر حوزه آب محیط زیست، امنیت قضایی و کشاورزی، الگوی پایه حوزه علم، فقه و معنویت، الگوی پایه حوزه فرهنگی و خانواده و میزگرد جایگاه عدالت در الگوی پایه، هشت کمیسیون دیگری است که در نوبت عصر برگزار می شود.
دبیر پنجمین کنفرانس الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت در پایان با بیان این که در مجموع این دو روز 121 مقاله ارائه می شود، یاد آور شد: این دوره 456 مقاله به دبیرخانه ارسال شد که از این میان 300 مقاله برگزیده شد و 189 پوستر نیز در همین رابطه در کنفرانس ارائه می شوند.
نظر شما