مشترکات فرهنگی، صدای مشترک برای ساختن آینده پربار است

خبرگزاری شبستان: رئیس دانشگاه ایلام، گفت: ابزارهای ارتباطی به مثابه قلب جامعه و جهان سیطره خود را بر همه عرصه زیست انسان قرار داده و باید گفت که رسانه ها، عصاره تمدن های بشری است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از ایلام، دکتر محمد علی اکبری، رئیس دانشگاه ایلام، صبح امروز(27 اردیبهشت) در نخستین جشنواره فرامرزی مطبوعات، خبرگزاری‌ها و پایگاه‌های اطلاع‌رسانی نوار مرزی ایران و عراق در ایلام، اظهار کرد: رسانه ها نقش مهمی در دنیای امروز دارند.

 

وی، افزود: پیشرفت روزافزون فناوری‌های نوین، جای ابزارها و شیوه‌های اطلاعات در مناسبت‌های انسانی را گرفته و هویتی نوینی را از ساختار فرهنگ، سیاست و دیگر شئون زیست انسان تشکیل داده است و میزان توسعه و پیشرفت جامعه به میزان درکی که از ارتباطات و رسانه‌ها می‌شود، به دست می‌آید.

دکتر علی‌اکبری، بیان کرد: دو کشور ایران و عراق با بیش از 1400 کیلومتر مرز مشترک برداری، طولانی‌ترین مرزی مشترک را باهم دارند و تاریخ و میراث مشترک فرهنگی و تمدنی، سرمایه گران‌قدری است که می‌باید در خدمت شهروندان دو کشور قرار گیرد تا فردایی بهتر را به ارمغان بیاورد.

 

رئیس دانشگاه ایلام، تصریح کرد:صدای مشترک به میراث مشترک تبدیل‌شده است، امروز می‌توان با تکیه‌بر مشترکات و نیروی انسانی، صدایی مشترک برای ساختن آینده‌ای پربار سر داد و در این فرصت کم‌نظیر و ارزشمند و فعالان حوزه رسانه می‌توانند،تقدیر تاریخ را با نگاه به گذشته و امید به آینده را رقم بزنند.

 

وی، در ادامه تصریح کرد: دانشگاه‌ها و مراکز علمی و فرهنگی به‌عنوان نهادهای مولد دانایی و فناوری منابع بی‌بدیل هرگونه تحول در جوامع هستند و در کشور ما به‌عنوان کشوری درحال‌توسعه نیاز شدیدتری به آموزش و پژوهش‌های نظری و کاربردی است تا فرآیند ایجاد سرمایه‌های مختلف اجتماعی، سیاسی و دینی باقوت بیشتری شکل گیرد.

 

دکتر علی‌اکبری، خاطرنشان کرد: دانشگاه ایلام با تکیه‌بر این باور است که اهتمام و سرمایه خود را برای ایجاد پلی استوار بین 2 کشور و ملت و ریشه‌دار و غنی ایران و عراق بکار گرفته است تا نمونه‌ای از تحقق اراده معطوف به دانایی و توانایی و سرمایه مشترک این دو ملت باشد.

کد خبر 544402

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha