به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، فرید محبی، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (رحمه الله تعالی علیه) کهگیلویه و بویراحمد، ظهر امروز (27 اردیبهشت) در نشست خبری با اصحاب رسانه این استان، گفت: امداد رسانی و خدمات رسانی به محرومین کار تخصصی و ذاتی کمیته امداد است.
وی اظهار داشت: کمیته امداد جهت ترویج و تسهیل سنت حسنه ازدواج، تحکیم و تقویت بنیان خانواده و پیشگیری از شیوع آسیب های فردی و اجتماعی بین جوانان در شرف ازدواج و زنان سرپرست خانوار خدمات مختلفی ارائه می دهد.
محبی، اظهار داشت: طرح تأمین جهیزیه نوعروسان و هدیه به دامادهای تحت حمایت از جمله طرح های مشارکتی کمیته امداد در این زمینه است.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(رحمه الله تعالی علیه) کهگیلویه و بویراحمد، حجم محرومیت در استان را بسیار بالا عنوان و خاطرنشان کرد: ۳۴ هزار خانوار تحت حمایت کمیته امداد استان است که از این تعداد، ۱۸ هزار خانوار در مناطق محروم با ضریب محرومیت هفت و هشت زندگی می کنند.
وی با اشاره به اینکه منابع اختصاصی این نهاد جوابگوی همه نیازمندی های افراد تحت حمایت نیست، افزود: ۶۷۰ پرونده هدیه ازدواج و یک هزار و ۳۰۰ پرونده جهیزیه پشت نوبت داریم و منتظر دریافت خدمات و تسهیلات ازدواج از کمیته امداد هستند که امیدواریم با حمایت خیرین و جلب مشارکت های مردمی، این تعداد افراد از تسهیلات جهیزیه بهره مند شوند.
محبی، به وام های قرض الحسنه پرداختی کمیته امداد اشاره و یادآور شد: در حال حاضر بیش از چهار هزار و ۸۰۰ نفر در انتظار دریافت تسهیلات قرض الحسنه هستند که در این زمینه با کمبود اعتبار مواجه هستیم.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (رحمه الله تعالی علیه) کهگیلویه و بویراحمد، گفت: راه اندازی صندوق الحسنه امداد راهکاری برای جلب مشارکت خیرین و مردم برای سرمایه گذاری در این زمینه است تا خیرین اعتبارات خود را در این صندوق سرمایه گذاری کنند.
وی تأمین هزینه های درمانی ۹۰۰ بیمار خاص و صعب العلاج را از دیگر نیازمندی های این نهاد برشمرد و خواهان همکاری خیرین در این زمینه شد.
محبی، توجه به مسائل فرهنگی خانواده ها را یکی دیگر از مهم ترین برنامه های کاری این نهاد برشمرد و عنوان کرد: با توجه به شرایط جامعه هدف، توجه به مسائل فرهنگی، بینشی، اعتقادی و آشنایی با معارف غنی اسلام با پیاده کردن نظام جامع تربیتی در دستور کار این نهاد قرار دارد.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (رحمه الله تعالی علیه) کهگیلویه و بویراحمد، با اشاره به اینکه فلسفه تشکیل کمیته امداد خدمات رسانی به نیازمندان و توانمند کردن آنان است، تاکید کرد: تلاش برای رفع وابستگی خانواده ها به کمیته امداد از طریق اشتغال پایدار در دستور کار قرار داشته و از اقدامات مهم این نهاد است.
وی عنوان کرد: سیاست توانمندسازی اقتصادی خانواده ها با اجرای 2 هزار و 100 طرح اشتغال در سال گذشته با اعتباری بالغ بر 250 میلیارد و 700 میلیون ریال در سطح خانواده ها با جدیت اجرا شد.
محبی گفت: در این راستا یک هزار و 88 خانوار مددجو در سال گذشته به خودکفایی رسیده و از گردونه حمایت کمیته امداد خارج شدند.
نظر شما