به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از "الاتجاه تی وی"؛ به نظر می رسد که «آمریکا» احترام گذاشتن به دولت ها و ملت ها را حتی در موضوعات خصوصی خود مانند چگونگی دفاع از خویش و یا روند ارتباط با دیگر کشورها و بلکه حتی در انتخاب سیستم های سیاسی شایسته در روال کار خود ندارد. «آمریکا» در مقابل این گزینه ها دیواری بلند کشیده و دیدگاه خود را بر دولت ها و ملت ها تحمیل می کند؛ گویی حقایق مطلق هستند، دیگران نیز راهی جز تسلیم در برابر این دیدگاه را ندارند تا گرفتار خشم «آمریکا» نشوند.
دولت ها و ملت هایی وجود دارند که تسلیم دیدگاههای «آمریکا» نمی شوند اما تعدادشان بسیار اندک بوده و بسیار دشوار است که دولت ها و ملت ها به قدرت های بزرگ مانند امریکا پاسخ رد دهند و با عقاید آنها و دخالت در امور داخلی خود مقابله کنند، چرا که باید هزینه گزافی را در مقابل عدم خضوع در برابر «آمریکا» پرداخت کنند.
یکی از این کشورهای معدود، که در مقابل «آمریکا» و استبداد و طمع ورزی آن ایستادگی کرده است، «جمهوری اسلامی ایران» و «سوریه» هستند، از این رو «آمریکا» این دو کشور را در لیست خشم و توطئه خود قرار داده و مروری گذرا بر توطئه های پی در پی «امریکا» علیه این دو کشور، برای درک تاوان سنگینی که به دلیل امتناع در مقابل استکبار «آمریکا» پرداختند، کفایت می کند.
به عنوان مثال، «آمریکا» متکبرانه تصور می کرد توافق هسته ای با «ایران» موجب تعظیم این کشور در مقابل آن می شود، بنا بر این در پی بروز فرصت، همواره سعی در سنجش میزان اصرار و پای بندی «ایران» به استقلال حاکمیت خود دارد. چند روز قبل، «جان کربی» سخنگوی وزارت خارجه «آمریکا» نسبت به پیام تسلیت «محمد جواد ظریف» وزیر امور خارجه «ایران» به «سید حسن نصر الله» دبیر کل «حزب الله» به مناسبت شهادت « مصطفی بدر الدین» فرمانده بزرگ حزب الله اعتراض کرد و این حزب را با اوصافی درخور خود و «اسرائیل» توصیف نمود.
«امریکا » چنین تصور می کند که «ایران» نمی خواهد از توافق هسته ای خود که منجر به رفع تحریم اقتصادی غرب از این کشور شد، عقب نشینی کند. این در حالی است که حقایق موجود، بیانگر این واقعیت است که توافق هسته ای «ایران» با 5+1 از سوی ایران بر این مجموعه تحمیل شده است و «امریکا» و «اسرائیل» قادر به محرومیت ایران از حقوق هسته ای خود نیستند و نیاز «آمریکا» به این توافق کمتر از نیاز «ایران» نیست.
حزب الله از نظر «ایران» همچنان یک حزب اسلامی مقاومت در برابر دشمن صهیونیستی و گرو ههای تکفیری باقی مانده و «امریکا» قادر به تغییر اعتقادات ثابت «ایران» مانند تغییری که در عقاید رژیم های عربی نسبت به حزب الله و برخورد با صهیونیسم ایجاد کرده نیست و ایران حزب الله را در نوک پیکان جنگ با صهیونیسم و سلفی گری در منطقه می داند.
بهترین پاسخ ایران به تصور اشتباه «آمریکا» نسبت به تغییر قطب نمای ایران پس از توافق هسته ای، اصرار این کشور بر تقویت کمی و کیفی زرادخانه موشک های ایران در کمیت و کیفیت با وجود تمام موانع آمریکایی صهیونیستی بود.
نشانه های این سیاست متکبرانه «آمریکا» در «سوریه» نیز هویداست. به گونه ای که «آمریکا» تلاش می کند، خود معیار تعیین کننده تروریست ها از انقلابی ها باشد. درست زمانی که گروههای تکفیری مانند «جیش الاسلام» و «احرار الشام» در «سوریه» زیر پرچم «جبهه النصره» مرتکب جنایت ها و ترورهایی به مراتب وحشتناکتر از گروه «القاعده» و «داعش» می شدند، «آمریکا» با تمام قدرت در پی مجوز دادن به این گروهها به عنوان گروههای اعتدالی و تحمیل آن بر جامعه بین المللی بود.
نگاهی جامع به تحولات اخیر در «سوریه»، «عراق»، «یمن»، «لبنان» و به طور کلی، منطقه تایید می کند که سیاست استبدادی «آمریکا» نمی تواند بر ملتهای مخالف آن تحمیل شود و حوادث اخیر کشورهای مذکور عرصه تبلور اراده اهنین ملت هاست.
نظر شما