سطح علمی جشنواره با استفاده از چهره های شاخص حوزوی ارتقاء یابد

خبرگزاری شبستان: رئیس صدا و سیمای سیستان و بلوچستان گفت: سطح علمی جشنواره با استفاده از چهره های شاخص حوزوی و دانشگاهی ارتقاء یابد و موضوعات متنوع و جذاب در قالب های هنری نوین و مورد توجه جوانان طراحی و در جشنواره ارائه شود.

محمود دولت کردستانی رئیس صدا و سیمای سیستان و بلوچستان پیرامون برگزاری دومین جشنواره جلوه های فرهنگ رضوی در هنرهای گرافیک در زاهدان به خبرنگار شبستان گفت: مهمترین دستاورد برگزاری جشنواره فضائل رضوی در استان، ترویج و اشاعه فرهنگ و معارف دینی اهل بیت و معارف رضوی در بین مردم استان می باشد.

 

وی افزود:همچنین برگزاری این جشنواره باعث می شود تا هنرمندان، کارشناسان و شخصیت های علمی، مذهبی، فرهنگی و هنری این استان در این زمینه فعالیت ها و اقداماتی را انجام و آثاری در این زمینه تولید نمایند، ضمن اینکه نفس معطر شدن فضای شهر و منطقه و استان به اسم ائمه اطهار، آثار و برکات وضعی فراوانی خواهد داشت.

 

رئیس صدا سیمای استان ادامه داد: با توجه به شرایط جغرافیایی استان و نزدیکی به خراسان، تنوع قومی و مذهبی در استان، قرار داشتن استان در مسیر ورود زائران پاکستان، افغانی، هندی و ارادت و دلدادگی مردم استان به بارگاه ثامن الحجج به نظر می رسد برگزاری این جشنواره در زاهدان بسیار مناسب است و حتی می توان از آنسوی مرزها هم فراخوان آثار نمود.

 

کردستانی تصریح کرد: با توجه به اینکه در این جشنواره ها شخصیت های علمی و مذهبی اهل سنت هم مشارکت داشته و آثار ارائه می نمایند، برگزاری این جشنواره توانسته در خصوص تقویت وحدت و انسجام و ایجاد صمیمیت در بین مردم و علمای شیعه و سنی موثر باشد و ما به این بهانه گوشه ای از ارادتمندی عزیزان اهل سنت و دلدادگی آنها را به تصویر بکشیم و هنرمندانه تبیین کنیم.

 

وی افزود: پیشنهاد می شود سطح علمی جشنواره با استفاده از چهر های شاخص حوزوی و دانشگاهی ارتقاء یابد و موضوعات متنوع و جذاب در قالب های هنری نوین و مورد توجه جوانان طراحی و در جشنواره ارائه شود.

 

این مقام مسئول در استان تاکید کرد: قطعا زمان مناسب برای برگزاری این جشنواره دهه کرامت و ایام منتسب به آن امام رئوف است و با توجه به تنوع برنامه ها در سراسر کشور و تمرکز افکار عمومی بر روی این موضوعات و این مناسبت، شرایط خوبی برای نشر معارف رضوی در جامعه است.

 

کردستانی گفت: هر چند برگزاری این جشنواره ها نظیر دیگر همایش ها و برنامه ها دارای نقاط ضعف می باشد و فراز و نشیب های زیادی داشته اما به نظر می رسد مسیر تکاملی این جشنواره ها و روند آشنایی با فرهنگ و معارف رضوی تا کنون مثبت بوده است.

 

وی افزود: می طلبد در آینده برای این مهم و تولید آثار و ایجاد فضای لازم، از سوی آستان قدس رضوی توجه ویژه ای به این استان شکل گیرد و حتی با سرمایه گذاری و تزریق بودجه های فرهنگی، این مهم تبدیل به یک جریان فرهنگی شود.

 

کد خبر 544028

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha