به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام غلامرضا مصباحی مقدم رئیس کمیسیون تلفیق برنامه ششم توسعه در تذکری آیین نامه ای و با استناد به ماده 184 گفت: طبق ماده 184 کار بررسی لایحه برنامه ششم توسعه در کمیسیون تلفیق به اتمام رسیده است و وقتی که کار این لایحه در کمیسیون به اتمام رسیده است و چاپ شده است دیگر انتظار ده روز برای پیشنهادات نمایندگان بی مورد است.
وی اظهار کرد: فرصت مجلس از تاریخ 15 اردیبهشت تا 26 اردیبهشت را اگر حساب کنیم فرصتی 11 روزه می شود و این فرصت برای بررسی برنامه ششم توسعه در صحن مجلس فرصت عالی است که باید هیئت رئیسه این لایحه را در دستور کار قرار دهد.
مصباحی مقدم بیان کرد: لایحه برنامه ششم توسعه نیز همانند دیگر لوایح باید براساس ترتیبات آیین نامه ای در دستور قرار گیرد و قطعا با این ده روز فرصت باقیمانده تا پایان مجلس نهم ما می توانیم این لایحه را بررسی کنیم.
مصباحی مقدم تصریح کرد: هیئت رئیسه مجلس بدون اینکه دولت لایحه برنامه ششم را استرداد کند و یا نمایندگان تقاضای مسکوت ماندن داشته باشد این طرح را در دستور کار قرار نداده است و این رفتار توجیهی ندارد.
وی با اشاره به اینکه نمایندگان کمیسیون تلفیق برنامه زمان زیادی را برای بررسی این لایحه گذاشته اند گفت: اگر دولت با این لایحه مخالف بود پس چرا نمایندگان خود را به کمیسیون می فرستاد و حتی خود اقای نوبخت نیز با حضور در کمیسیون از لایحه دولت دفاع کرد.
علی لاریجانی در پاسخ به این تذکر مصباحی مقدم گفت: به محض اینکه لایحه برنامه ششم توسعه در دستور کار قرار گیرد ما نمی توانیم به هیچ بحث دیگری وارد شویم این در حالی است که ما باید لایحه قانون بودجه سال 95 اعاده شده از شورای نگهبان و همچنین احکام دائمی برنامههای توسعه را در دستور کار قرار دهیم و فقط 5 جلسه دیگر وقت داریم.
وی اضافه کرد: اگر لایحه برنامه ششم را در دستور کار قرار دهیم به هیچ بحث دیگری نمی رسیم.
وی خطاب به مصباحی مقدم گفت: شما اینجان نیز امدید و شخصا برایتان توضیح دادم که اگر به بحث لایحه برنامه ششم وارد شوید بحث دیگری را نمی توانید داشته باشید حالا که شما اصرار دارید ما این لایحه را دردستور کار قرار می دهیم اما خودتان سبک و سنگین کنید که آیا می توانیم ان را بررسی کنیم یا نمی توانیم.
نظر شما