پیامد ها و آسیب های طلاق بر جامعه باید آگاه سازی شود

خبرگزاری شبستان: مدیرکل دفتر امور آسیب دیدگان بهزیستی کشور، با اشاره به افزایش نرخ طلاق در جامعه، گفت: باید مردم نسبت به پیامد ها و آسیب هایی که از سوی طلاق بر جامعه وارد می شود آگاه تر شوند تا از این طریق بتوان معضل طلاق را ریشه کن کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از ارومیه، ولی الله نصر، مدیر کل دفتر امور آسیب دیدگان بهزیستی کشور عصر دیروز( 25 اردیبهشت) در نشست خبری که در سالن کنفرانس اداره کل بهزیستی آذربایجان غربی برگزار شد، گفت: هدف از برگزاری نخستین همایش ملی طلاق آگاه سازی مردم و همکاری با سایر دستگاه های اجرایی در راستای مبارزه با معضل طلاق در جامعه می باشد.

 

وی، با بیان اینکه تا کنون 300 مقاله به دبیر خانه همایش ارسال شده است، افزود: افرادی که دارای مقالات برگزیده باشند به عنوان سخنران در این همایش حضور خواهند داشت تا با ارائه بهترین راهکارها بتوان در راستای کاهش نرخ طلاق در جامعه گام برداشت.

 

نصر خاطر نشان کرد: سن ازدواج در بین جوانان بالا رفته به طوریکه فاصله بین بلوغ و ازدواج در جوانان بسیار زیاد است زیرا 11 میلیون جوان در آستانه ازدواج در کشور داریم که شرایط لازم برای ازدواج را ندارند بنابراین باید فرهنگ سازی های لازم به عمل آید و خانواده ها نیز توقعات خود را پایین بیاورند.

 

این مسئول، با اشاره به اینکه بحث طلاق و آسیب های آن بر سستی بنیان خانواده ها ما را بر آن داشت تا این همایش را برگزار کنیم، اظهار داشت: هدف ما این نیست که یک روز دور هم جمع شده و در مورد طلاق صحبت کنیم بلکه هدف ما یاد آوری وظایف برخی از دتگاه های اجرایی در مورد مبارزه و پیشگیری از آسیب های اجتماعی است.

 

وی اضافه کرد: در 6 ماهه دوم سال گذشته آمار طلاق 8 درصد در کشور افزایش   و ازدواج نیز 5  درصد کاهش یافته بنابراین باید در این راستا اقداماتی را انجام دهیم و اجازه ندهیم که برخی از فرهنگ های غلط غربی وارزد فرهنگ اصیل ایرانی شوند زیرا خانواده های ایرانی مخالف فرهنگ طلاق هستند.

 

وی، در ادامه با اشاره به اینکه 15 درصد از طلاق ها در سال اول زندگی مشترک زوجین رخ می دهد، عنوان کرد: بیش از نیمی از طلاق ها در 5 ساله اول زندگی مشترک رخ می دهند که این موضوع نشان از ان دارد که جوانان ما با شناخت کافی ازدواج نمی کنند زیرا معیار های شناخت خانواده ها اکنون عوض شده زیرا رد عرصه کنونی جوانان ما به شبکه های اجتماعی دسترسی دارند.

 

 نصر تصریح کرد: طلاق زلزله ویران گری است که کانون خانواده ها را ویران می کند بنابراین باید کم کاری هایی که در این راستا انجام شده دقت شود زریا بهزیستی به تنهایی مسئول مبارزه با آسیب های اجتماعی در جامعه نیست.

 

وی ادامه داد: زوجین در حال طلاق باید قبل از طلاق به مراکز مداخله در خانواده مراجعه کنند تا راهنمایی های لازم از سوی این مراکز دریافت کنند که در این راستا 200 مرکز مداخله در خانواده در کشور فعال می باشد.

 

مدیر کل دفتر امور آسیب دیدگان بهزیستی کشور افزود: باید با پدیده های اجتماهی تعامل کنیم و ظهور شبکه های اجتماعی را به عنوان تکنولوژی جدید قبول کنیم و از آن ها استفاده بهینه داشته باشیم  زیرا در گذشته خانواده ها دور هم جمع شده و صفا و صمیمت در بین اعضای خانواده ها زیاد بود در حالیکه در عرصه کنونی اعضای خانواده با گوشی های خود خلوت کرده و هر کدام در کنج خانه به تبادل اطلاعات می پردازند.

 

وی، با اشاره به وجود 21 هزار کودک بی سرپرست یا بد سرپرست در کشور که در مراکز شبه خانواده نگه داری می شوند، اضافه کرد: این کودکان از سوی مراجع قضایی به بهزیستی معرفی می شوند که رویکرد اصلی ما در رابطه با این کودکان این است که آنان را به سمت خانواده های نسبی و سببی سوق دهیم زیرا خانواده های با بد ترین وضعیت مالی خیلی بهتر از بهترین مراکز نگه داری بهزیستی برای این کودکان می باشد.

 

کد خبر 543913

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha