عدم کادرسازی، مانع موفقیت فعالیت های فرهنگی/ در مسایل فرهنگی، شبکه سازی نداریم

خبرگزاری شبستان: قائم مقام نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی، عدم کادرسازی را مانع بزرگ موفقیت فعالیتهای فرهنگی نام برد و با بیان اینکه نمی توان فقر فرهنگی جامعه را نادیده گرفت، تصریح کرد: فعالان مسجدی باید فقر فرهنگی را به غنی سازی فرهنگی تبدیل کنند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بجنورد؛ حجت الاسلام ابوالقاسم یعقوبی، امام جمعه بجنورد امروز (25 اردیبهشت) در نخستین نشست شورای مشورتی بانوان مسجدی، عدم کادرسازی را مانع بزرگ موفقیت فعالیت های فرهنگی نام برد و با بیان اینکه نمی توان فقر فرهنگی جامعه را نادیده گرفت، تصریح کرد: فعالان مسجدی باید فقر فرهنگی را به غنی سازی فرهنگی تبدیل کنند.

 

قائم مقام نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی با بیان اینکه در مسایل فرهنگی شبکه سازی نداریم و بسیاری از فعالیت های این حوزه به صورت جزیره ای برگزار می شود، خطاب به فعالان فرهنگی اظهارداشت: باید در مسایل فرهنگی به صورت شبکه ای کار کرد و از برنامه های فرهنگی سایر دستگاه ها باخبر بود تا در این صورت از کارهای موازی و هزینه بر پرهیز شود.

 

حجت الاسلام یعقوبی با بیان اینکه در حل مسائل فرهنگی نباید با معلول مبارزه کرد بلکه باید به دنبال کشف علت و رفع آن باشیم، با ذکر مثالی توضیح داد: در مسئله عفاف و حجاب نمی شود به اجبار دختران را چادری کرد بلکه باید ابتدا اندیشه حجاب را در آنان نهادینه کنیم تا بتوان به نتیجه مطلوبی برسیم.

 

رئیس شورای فرهنگ عمومی خراسان شمالی با اشاره به اینکه شناخت درد نیمی از درمان است، بیان کرد: گاهی دردهای فرهنگی درست تشخیص داده نمی شود و یا اینکه آنها اولویت دار نیستند؛ لذا باید با اولویت بندی دردهای فرهنگی و شناسایی دقیق و درست آن، علت ها را بررسی کرده تا معلول رفع شود.

 

هاشم شیرازیان، مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد خراسان شمالی نیز در این جلسه با بیان اینکه فعالیت 21 هزار کانون فرهنگی و هنری در مساجد کشور فرصت خوبی برای توسعه فعالیت های درون مسجدی است، اظهارداشت: امید داریم با تشکیل شورای مشورتی بانوان مسجدی و همفکری اعضا، بتوان در بهره مندی از ظرفیت مساجد در حوزه های مختلف بهره برد.

 

وی با ابراز خرسندی از فعالیت 36 درصدی بانوان در کانون های مساجد به عنوان مدیر و اعضای کانون، افزود: به حمد اللهی فعالیت کانون های فرهنگی هنری در حوزه های علمیه و مصلاهای نماز جمعه توسعه یافته که این زمینه خوبی در راستای بهره مندی از تجربیات فعالان حوزه های مختلف را فراهم می کند.

 

شیرازیان، موفقیت های خواهران در بحث طرح های پژوهشی و مسابقات قرآنی مدهامتان را از جمله موفقیت های فعالان مسجدی ذکر کرد و اظهارداشت: به همت واحد خواهران دبیرخانه مساجد که از دو سال پیش راه اندازی شد؛ کارگاه های سبک زندگی اسلامی نیز در شهرستان ها و حاشیه شهر در حال برگزاری است.

 

در این جلسه هر یک از کارشناسان امور بانوان دستگاه های اجرایی به بیان نظرات خود در حوزه مشکلات خانواده پرداختند که اعتیاد همسر، عدم مسئولیت پذیری، طلاق عاطفی، خیانت، طلاق، رابطه نامشروع همسران، عدم حمایت از زنان سرپرست خانوار، عدم پایبندی به عفاف و حجاب، استفاده نادرست از فضای مجازی، تغییر سبک زندگی، حضور کمرنگ جوانان در مساجد، عدم الگودهی مناسب به فرزندان از سوی والدین، دین گریزی، موازی کاری دستگاه های اجرایی و ... از جمله موارد مطرح شده در حوزه مسایل بانوان  و خانواده به شمار می رفت.

 

 

کد خبر 543724

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha