درخواست شرکت های خارجی برای همکاری با قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا

خبرگزاری شبستان:قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا(ص) سپاه در طول سه دهه با وجود تحریم ها بیش از ۱۸۰۰ پروژه مهم و زیر بنایی در کشور انجام داده است و در حال حاضر نیز شركت های اروپایی و آسیایی آمادگی خود را برای همکاری با این قرارگاه اعلام کرده اند.

خبرگزاری شبستان – گروه سیاسی: پس از پایان جنگ تحمیلی در سال 1368 سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بر مبنای اصل 147 قانون اساسی و در راستای اوامر رهبر معظم انقلاب(مد ظله العالی) مبنی بر مشارکت در امر بازسازی کشور، بخشی از منابع وتوان سازندگی خود را وارد عرصه سازندگی با عنوان قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص) اختصاص داد.

 

این مجموعه در راستای سند چشم انداز 20ساله کشور و رسیدن به اهداف افق ایران 1404 با رویکرداقتصاد مقاومتی به عنوان یک مجموعه تخصصی مجرب تا بحال توانسته است ضمن بکارگیری پیمانکاران داخلی و تربیت مدیران لایق در اجرای پروژه های ملی در رشته و گرایش های مختلف از جمله  نفت و گاز، پتروشیمی، صنعت و معدن، خطوط انتقال گاز، راه و باند، ساخت بنادر، سد و سازه های دریایی وغیره  قابلیت اجرای پروژه های عظیم را به منصه ظهور بگذارد و به رقیبی برای پیمانکاران خارجی تبدیل شود.

 

بنابراین گزارش، در طول سه دهه با وجود تحریم ها بیش از 1800 پروژه مهم و زیر بنایی با بکارگیری جدیدترین روشها و استانداردهای فنی و اجرایی و مدیریت پروژه در کشور اجرا شد. در راستای توسعه خدمت رسانی این قرارگاه پیش از لغو تحریم ها مذاكراتی را با شركت های اروپایی و آسیایی برای مشاركت در صنعت نفت آغاز كرده بود و این مذاکرات ادامه دارد.

 

این گزارش می افزاید: ایرنا در این رابطه به نقل از عبادالله عبداللهی، فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا نوشته است: "بحث های مطرح شده مبنی بر اینكه قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا(ص) با حضور شركت های خارجی مخالف است واقعیت ندارد و این شركت ها می توانند در بحث تامین مالی به پیشرفت پروژه ها كمك كنند. تشكیل كنسرسیوم هایی با حضور شركت های مختلف برای اجرای پروژه ها مفید است. مذاكراتی از گذشته با شركت های چینی، كره ای و سایر شركت های آسیایی و اروپایی انجام داده ایم كه در حال ارزیابی آنها هستیم. شركت‌های خارجی درخواست هایی برای مذاكره داشته اند و ما نیز بر اساس منافع كشور و صرفه اقتصادی كشور با آنها تعامل می كنیم. اكنون چهار بیلیارد و 500 هزارمیلیارد ریال (450 هزار میلیارد تومان) پروژه نیمه‌تمام در كشور وجود دارد كه معطل ماندن آنها به صلاح كشور نیست."

کد خبر 543529

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha