به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، فرید محبی، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (رحمه الله تعالی علیه) استان کهگیلویه و بویراحمد، امروز(22 اردیبهشت) در نشست با مدیر عامل مجمع خیرین سلامت این استان، گفت: یکی از مهم ترین برنامه های کمیته امداد ارائه خدمات درمانی و بهداشتی به مددجویان تحت حمایت و به خصوص بیماران و توجه خاص به وضعیت بهداشت و سلامت آنها است.
وی با بیان اینکه حمایت از بیماران صعب العلاج و تلاش برای تامین هزینه درمان آنها یکی از مهم ترین برنامه های این نهاد است، تصریح کرد: سرکشی از خانواده مددجویان و به خصوص بیماران صعب العلاج در دستور کار کمیته امداد قرار دارد و تلاش ما این است با بررسی مشکلات خانواده ها بتوانیم نیازمندی های اساسی آنها را به نحو مطلوب تری برطرف کنیم.
محبی، با اشاره به اینکه 34 هزار خانوار زیر پوشش کمیته امداد استان قرار دارند، افزود: 900 بیمار صعب العلاج از خدمات حمایتی این نهاد بهره مند هستند که برای تأمین هزینه های درمانی آنان نیازمند کمک خیرین هستیم.
وی وجود خیرین سلامت را راه نجات مشکلات در حوزه سلامت دانست و اظهار کرد: بدون کمک خیرین و بسیج همگانی حل این مشکلات بسیار دشوار و سخت است.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (رحمه الله تعالی علیه) استان کهگیلویه و بویراحمد، در زمینه همکاری با این مجمع و انعقاد تفاهم نامه همکاری با مجمع خیرین این استان اعلام آمادگی کرد.
سالار جوکار، مدیرعامل مجمع خیرین سلامت استان کهگیلویه و بویراحمد هم در این نشست، گفت: خیرین سلامت وظیفه دارند در تمام نقاط محروم کشور با استفاده از توانایی های خود مشکلات بهداشتی و درمانی را رفع کنند.
وی با بیان اینکه برنامه های کمیته امداد به سمت و سوی سلامت بوده و زمینه های همکاری زیاد است، افزود: کمیته امداد از طرح تحول سلامت استفاده خوبی کرده و مددجویان این نهاد از مزایای این طرح خوب بهره مند شدند.
جوکار، با اشاره به اینکه لازم است بین خیرین و عرصه سلامت اعتمادسازی ایجاد شود، اظهار داشت: باید علاوه بر اطلاع رسانی خدمات، نیازمندی های خود را به مردم اطلاع دهیم تا بتوانیم از ظرفیت ها به خوبی استفاده و مردم و خیرین بهتر بتوانند کمک و مشارکت کنند.
مدیرعامل مجمع خیرین سلامت استان کهگیلویه و بویراحمد به استفاده از ظرفیت رسانه ها برای بیان نیازها اشاره کرد و گفت: نیازسنجی هایی که توسط کارشناسان و متخصصان حوزه سلامت انجام می گیرد، موجب برنامه ریزی هدفمند و در نتیجه توانمندسازی مجمع خیرین سلامت برای خدمات رسانی بهتر می شود.
وی گفت: تمامی افراد به هر شکل و هر میزانی در حوزه بهداشت و درمان، از جمله اهدای زمین، ساخت و تجهیز واحدهای بهداشتی، درمانی و پزشکی، تأمین دارو، حمایت از بیماران نیازمند، اعطای اعتبارات مالی و یا سایر موارد دلخواه می توانند در این امر خداپسندانه و خیرخواهانه مشارکت کنند.
نظر شما