ولایت ائمه(ع) به درد گناهکار نمی خورد

خبرگزاری شبستان: ولایت پذیری چند شرط دارد که در روایات معتبر نقل شده است؛ تقوا و تلاش پسندیده دو شرط اساسی ولایت است؛ هر کس که گناهکار باشد ولایت ائمه(علیهم السلام) به دردش نمی خورد؛ برای پذیرفتن ولایت باید انسان از خودش خرج کند.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از روابط عمومی مسجد مقدس جمکران، حجت الاسلام والمسلمین ناصر رفیعی، کارشناس مذهبی پیش از قرائت دعای توسل سه شنبه، ۲۱ اردیبهشت در مسجد مقدس جمکران به سخنرانی پرداخت و گفت: این که یک امام معصوم برای یک امامزاده زیارت نامه نقل کند، خیلی مهم است؛ تنهای امامزاده‌ای که امام معصوم(علیه السلام) برایش زیارت نامه خوانده است، حضرت ابوالفضل(علیه السلام) است.

سخنران و مبلغ برجسته حوزوی اظهار کرد: حضرت عباس(علیه السلام) عبد صالح خداوند متعال است؛ صالح بودن مرتبه بالایی است و ما در نمازها بر عبادالله الصالحین درود و سلام می فرستیم؛ انسان صالح قلبش صاف، عملش خالصانه، درآمدش پاک و سایر امورش از جمله روابط اجتماعی‌اش سالم است.

وی ادامه داد: اگر هر منطقه‌ای یک فرد صالح داشته باشد، خداوند آن منطقه و شهر را از بلا حفظ می کند؛ هر کس که ویژگی های بالا را داشته باشد، می تواند صالح شود؛ سعی کنیم از صالحان درگاه احدیت باشیم.

استاد حوزه علمیه قم ابراز کرد: ولایت پذیری، ویژگی دیگر حضرت ابوالفضل العباس(علیه السلام) است؛ هر مسؤولیتی به ایشان محول کردند، به طور کامل و به بهترین شیوه به انجام رسانیدند؛ در واقعه عاشورا نیز پیش از امام حسین(علیه السلام)، آخرین نفری بودند که از ولایت دفاع کردند.

وی تأکید کرد: ولایت پذیری چند شرط دارد که در روایات معتبر نقل شده است؛ تقوا و تلاش پسندیده دو شرط اساسی ولایت است؛ هر کس که گناهکار باشد ولایت ائمه(علیهم السلام) به دردش نمی خورد؛ برای پذیرفتن ولایت باید انسان از خودش خرج کند.


حجت الاسلام والمسلمین رفیعی افزود: حضرت عباس(علیه السلام) شجاع، مظهر ادب و بنده صالح بود؛ حضرت عباس 15 سالش بود که امیرالمؤمنین(علیه السلام) شهید شدند؛ همین روزها بود که امام حسین(علیه السلام) از مدینه بیرون آمدند و در سوم شعبان به سرزمین مکه وارد شدند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: مرحوم نجفی قوچانی دو کتاب به نام سیاحت شرق و غرب دارد؛ سیاحت غرب درباره قبر و قیامت و سیاحت شرق شامل خاطرات جالبی است؛ وی در کتاب سیاحت شرق اظهار می کند که در کربلا حالت بیهوشی به او دست داده بود؛ در همان حال از حرم امام حسین(علیه السلام) ندای «هل من ناصر ینصرنی» شنیده بود و از حرم ابوالفضل العباس(علیه السلام) نیز ندای لبیک حسین(علیه السلام) شنیده بود؛ جالب است که بعد از شهادت نیز اولین نفری که به امام حسین(علیه السلام) پاسخ می دهد، حضرت عباس(علیه السلام) است.

کد خبر 543044

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha