به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، یوسف نیک روز، رئیس بنیاد نخبگان استان کهگیلویه و بویراحمد، امروز(21 اردیبهشت) در دومین نشست وفاق تشکل های دانشجویی دانشگاه های استان با موضوع اقتصاد مقاومتی، گفت: هسته اقتصاد مقاومتی، اقتصاد دانش بنیان است.
وی اظهار داشت: هر اندیشمند، استاد و دانشجویی به دلیل داشتن ظرفیت علمی، به صورت بالقوه یک اقتصاد دانش بنیان بوده و این موضوع باید در دانشگاه ها به خوبی مطرح و تبیین شده تا به صورت یک گفتمان درآید.
نیک روز، افزود: جامعه دانشگاهی باید نقش خود را در تحقق شعار سال ایفا و راهکارهای عملیاتی کردن آن را تدوین کنند.
رئیس بنیاد نخبگان استان کهگیلویه و بویراحمد، عنوان کرد: موضوع اقتصاد دانش بنیان و اقتصاد مقاومتی باید آنقدر مطرح شود تا به صورت یک فرهنگ در عمق وجودی دانشگاه ها نهادینه شود؛ ضمن اینکه اگر ما اقتصادی ماندگار و پایدار می خواهیم، باید این مسیر را طی کنیم.
وی به سخنان مقام معظم رهبری در دیدار با نخبگان در مهرماه سال قبل اشاره و یادآور شد: نخبگان کشور در هر حوزه ای، نقشی کلیدی و بی بدیلی در تحقق اقتصاد مقاومتی دارند.
نیک روز، با بیان اینکه اقتصاد پیشرو بر پایه علم استوار بوده و مرکز ثقل آن دانشگاه ها و محورهای ان اساتید و دانشجویان هستند، خاطرنشان کرد: باید با کار جمعی و تشکیل تیم های علمی و کاری چرخ اقتصاد کشور را حرکت دهند.
عضو هیئت علمی دانشگاه یاسوج، به نقش دانشجویان در این زمینه اشاره و ادامه داد: دانشجویان باید توجه خود را معطوف کنند به اینکه از علم به یک فناوری و از ایده به یک پدیده و از یک اختراع به یک بازار برسیم که مصداق واقعی چرخه علم تا عمل است.
نیک روز، گفت: شما دانشجویان باید بدانید که پژوهش زمانی ارزشمند خواهد بود که گرهی از مشکلات جامعه را حل، از بند کاغذ خارج و نتایج آن پژوهش را بتوان عملیاتی و منجر به یک خروجی محسوس در جامعه کرد.
وی با مخاطب قراردادن تشکل ها، عنوان کرد: شما وظیفه فرهنگ سازی را برعهده دارید و باید امر مقام معظم رهبری را پیوسته در دانشگاه مطرح کنید تا برای اساتید و دانشجویان به یک دغدغه تبدیل شود.
رئیس بنیاد نخبگان استان کهگیلویه و بویراحمد، گفت: تشکل های دانشجویی و انجمن های علمی باید با تحلیل و بررسی برنامه های دانشگاه ها و حتی دستگاه های اجرایی و همچنین با ارائه طرح ها و برنامه های مختلف، برای تحقق شعار سال زمینه سازی کنند.
نظر شما