خبرگزاری شبستان- بوشهر: بوشهر این دیار سر به دامن نهاده خاک و همسایه آب و آفتاب همواره مورد توجه بوده است.
دارا بودن ذخائر عظیم انرژی و دروازه ورود به کشور از خلیج فارس همواره بوشهر را به یکی از مناطق استراتژیکی تبدیل کرده است که گاهی هم برایش دردسرساز شده از تجاوزهای انگلیسی ها گرفته تا هشت سال جنگ تحمیلی.
وجود بندر تاریخی سیراف که حکایت از تاریخ تمدن چند هزار ساله این استان دارد و وجود معابد مختلف و کاخ هخامنشی در این استان نشان از موقعیت خاص این استان و توجه پادشاهان و ممالک بوده است.
کشف بزرگ ترین میدان گازی جهان در عسلویه نیز بوشهر را به پایتخت انرژی کشور مبدل کرد و ساخت تنها نیروگاه اتمی کشور در این استان مضاف بر این امر است.
وجود مهمانپذیرترین بندر تجاری کشور، گناوه و سواحل بکر و زیبای این استان، بوشهر را مقصد خیلی از گردشگران می کند.
شرایط آب و هوایی که در این استان حکمفرما است کمی کار را بر گردشگران دشوار ساخته و بیش تر آن ها ترجیح می دهند در هوای مطلوب بوشهر را آخرین نقطه گردشگری خود انتخاب نمایند.
بوشهر بیشترین مرز آبی را با خلیج فارس دارد و بیش از ۹۰۰ کیلومتر مرز این ظرفیت را برای همجوارانش فراهم می کند که از این نعمت خدادای بهره ببرند و استان از نظر صنایع تجاری و دریایی حرفی برای گفتن داشته باشد.
حالا معاون امور عمرانی استاندار بوشهر از این ظرفیت به عنوان در توسعه کلان ملی در جنوب کشور یاد می کند و می گوید: 4 هزار و 500 شناور در حوزههای مختلف دریایی در استان بوشهر فعال هستند که بایداز آن ها استفاده کرد.
سید محمدحسین باستی، در آیین تکریم و معارفه مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر بر نقش محوری و کلیدی استان بوشهر تاکید کرد و بیان داشت: حوزههای مختلفی در بوشهر وجود دارد که میتواند محور توسعه در استان باشد که باید آن ها را شناسایی و از این ظرفیت بزرگ استفاده کرد.
وی نقش کلیدی استان بوشهر در هشت سال جنگ تحمیلی ومقابله با تحریم ها را برشمرد و عنوان داشت: بوشهر و بنادر این استان، ظرفیت ایجاد بستر مناسب برای تامین زیرساختهای فعالیت تجاری و تحقق اقتصاد مقاومتی را دارا است.
نظر شما