به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین به نقل از روابط عمومی سازمان آرامستان های شهرداری قزوین، غلامرضا ابراهیمی بیان کرد: در محدوده شهری قزوین شش آرامستان وجود دارد و علاوه بر هشت آرامستان موجود در نواحی منفصل شهری، گلزار شهدای شهر نیز با مشارکت بنیاد شهید اداره می شود.
وی ادامه داد: در سال گذشته بیش از 28 باب حجره در بهشت فاطمه (س) احداث شده است و ساخت 15 حجره نیز در دستور کار قرار دارد.
مدیرعامل آرامستان های شهرداری قزوین اضافه کرد: تکمیل سالن ترحیم و نمازخانه با ظرفیت 400 متر مربع، کفسازی بهشت حسینی با اختصاص 10 میلیارد ریال، ساخت سر درب ضلع شرقی بهشت رضوی و 10 حجره تجاری،کف سازی و محوطه سازی این آرامستان از مهم ترین اقدامات عمرانی در سطح آرامستانهای شهر به شمار می رود.
وی افزود: تعریض جاده فاسیان، ساخت آلاچیق برای سایبان همراهان متوفی،احداث بازیگاه، ایجاد حفاظ برای دو طرف کانال به مساحت 560 متر نیز از دیگر اقدامات عمرانی این سازمان است.
ابراهیمی با تأکید بر ضرورت راه اندازی ایستگاه اتوبوسرانی برای تردد به آرامستان بهشت فاطمه (س) گفت: کم عرض بودن جاده منتهی به این آرامستان موجب ترافیک در این مسیر به ویژه در روزهای تعطیل می شود که حل این مشکل نیازمند تملک باغ های اطراف با هزینه گزاف و صرف زمان طولانی است.
وی توضیح داد: به طور میانگین روزانه 9 نفر در قزوین فوت میکنند و وسعت آرامستان بهشت فاطمه (س) 23 هکتار است و اکنون 20 هزار نفر در این آرامستان مدفون شده اند و 10 هزار قطعه قبر دیگر نیز آماده سازی می شود.
مدیرعامل سازمان آرامستان های شهرداری قزوین یادآور شد: در بهشت حسینی با 2 هکتار وسعت و ظرفیت 9 هزار قطعه قبر، اکنون حدود 7 هزار نفر مدفون هستند که دو هزار قبر از ظرفیت آن باقی مانده است و ظرفیت بهشت صدر 9 هزار نفر و آرامستان نوبیلی در حیات اول نیز 6 هزار و 800 و در حیات دوم یک هزار و 400 نفر است.
نظر شما