به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجت الاسلام و المسلمین فرهاد عباسی، رئیس مرکز تخصصی حدیث حوزه عصر امروز (19 اردیبهشت) در نشست خبری با اصحاب رسانه که در دبیرخانه انجمنهای علمی حوزه علمیه برگزار شد، عنوان کرد: مرکز تخصصی علوم حدیث به همت مرکز مدیریت حوزههای علمیه و مصوب شورای عالی حوزههای علمیه به عنوان تحصیلات سطح عالی طلابی که سطح مقدماتی حوزه را پشت سر گذاشته اند، تأسیس شده است.
مرکز تخصصی علوم حدیث دارای فعالیتهای آموزشی، پژوهشی و ترویجی است
رئیس مرکز تخصصی علوم حدیث اظهار داشت: تا کنون بیش از 15 دوره موضوع حدیثی در سطح 2 و بیش از 8 دوره در سطح 3 برگزار شده است و در سطح 4 نیز دورههایی در حال راه اندازی است.
حجت الاسلام و المسلمین عباسی با بیان این که مرکز تخصصی علوم حدیث دارای فعالیتهای آموزشی، پژوهشی و ترویجی است، گفت: یکی از رسالتهای مرکز تخصصی علوم حدیث شناسایی افرادی است که ذوق، اندیشه و پژوهش در عرصه علوم حدیث داشته باشند.
وی تصریح کرد: شناخت حدیث پژوهان حوزه به عنوان یک ظرفیت بزرگ و تشویق و سامان بخشیدن آثار آنان از اهداف مرکز تخصصی علوم حدیث است.
جشنواره حدیثی ثقه الاسلام کلینی ویژه حوزویان برگزار میشود
رئیس مرکز تخصصی علوم حدیث تأکید کرد: یکی از برنامههای مرکز تخصصی علوم حدیث، راه اندازی جشنواره حدیثپژوهی برای کل مراکز حوزوی بوده است که این فعالیت تحت عنوان جشنواره حدیثی ثقه الاسلام کلینی برگزار میشود.
حجت الاسلام و المسلمین عباسی ادامه داد: این جشنواره حدیثی مزین به نام محدث بزرگ شیعه، شیخ کلینی است که در صدر حدیث پژوهان شیعه است.
وی یادآور شد: تمرکز جشنواره حدیثی ثقه الاسلام کلینی بر حوزویان است و همه آثار حدیثی طلاب و حوزویان سراسر کشور در قالبهای مختلف از جمله کتاب، مقاله، پایان نامه، تحقیق پایانی و آثار نوقلمان، مورد پذیرش این جشنواره بودند.
ارسال 670 اثر به دبیرخانه جشنواره
رئیس مرکز تخصصی علوم حدیث با بیان این که 670 اثر در قالبهای مختلف به دبیرخانه جشنواره ارسال شد، گفت: آثار جشنواره توسط بیش از 40 داور و در 6 مرحله مورد ارزیابی قرار گرفت که نفرات برگزیده در قالبهای 10 گانه مورد تجلیل قرار میگیرند.
حجت الاسلام و المسلمین عباسی یادآور شد: فراخوان آثار از پاییز سال گذشته آغاز شده بود و آثار جشنواره در 9 عنوان علوم حدیثی و 13 عنوان معارف حدیثی به دبیرخانه ارسال شد که 76 درصد آثار در مورد معارف حدیثی و 24 درصد آثار در حوزه علوم حدیث بوده است.
آیتالله ریشهری چهره ماندگار حدیثپژوهی در جشنواره ثقه الاسلام کلینی
وی با بیان این که 670 اثر به جشنواره ثقه الاسلام کلینی ارسال شده است، گفت: در این جشنواره، 301 نفر آقا و 139 نفر از بانوان حوزوی شرکت کردند.
رئیس مرکز تخصصی علوم حدیث با بیان این که جشنواره حدیثی ثقه الاسلام کلینی در روز 29 اردیبهشت ساعت 17 و سی دقیقه در سالن اجتماعات دارالشفا برگزار میشود، اظهارد اشت: آیت الله حسینی بوشهری، مدیر حوزههای علمیه کشور و همچنین آیت الله ری شهری به عنوان چهره ماندگار حدیثپژوهی به سخنرانی میپردازند.
نظر شما