به گزارش خبرگزاری شبسان به نقل از ستاد مبارزه با مواد مخدر مجيد ابهري،بنيانگذار مركز پيشگيري از آسيب هاي اجتماعي گفت: هر نوع تجاوز به مرزهاي اقتصادي كشور كه بر خلاف ماهيت اقتصاد مقاومتي است ، از جمله ورود مواد مخدر توسط باندهاي مافيايي و قاچاقچيان ، سلامت اجتماعي و اقتصادي كشور را تهديد مي كند.
وي با بيان اينكه خروج ارز از كشور ناشي از مواد مخدر ، از نظر رفتاري باعث ايجاد ضايعات ورود اين مواد مي شود، اظهار كرد: علاوه بر نابودي جسم و روان ناشي از مصرف مواد مخدر ، بايد سالانه هزاران ميليارد تومان نيز براي خسارت هاي اعتياد در كشور پرداخت كرد.
ابهري ادامه داد: ماهيت اصلي مبارزه اجتماعي با مواد مخدر بايد جنگ نرم با تهاجم فرهنگي و پيروي از يك زندگي ايراني و اسلامي باشد، وقتي كودكان ، نوجوانان و جوانان تحت تاثير الگوهاي سالم زندگي قرار گيرند، در برابر تهاجمات فرهنگي كه اعتياد يكي از آنهاست ، مصون مي مانند.
وي با اشاره به اينكه بهتر است در سال 95 ، شعار اجتماعي شدن مبارزه با مواد مخدر بر اقدام و عمل تاكيد شود، تصريح كرد: ضرورت دارد براي عملي كردن اين شعار ، بخش قابل توجهي از بودجه هاي فرهنگي و اجتماعي به بحث پيشگيري اوليه و آموزش در برابر مقابله با اعتياد به مواد مواد مخدر صرف شود.
اين آسيب شناس تاكيد كرد: اقدامات اساسي براي جلوگيري از ورود مواد مخدر صنعتي و داروهاي روان گردان به كشور اتخاذ شود زيرا تا وقتي كه مواد توسط قاچاقچيان عرضه شود ، معتاد نيز وجود خواهد داشت .
ابهري با بيان اينكه امكانات ترك اعتياد نيز بايد توسعه يابد، گفت : بازپروري و بازتواني، كنترل و مقاومت در برابر گرايش به مصرف مواد مخدر و اشتغال و كارآفريني نيز در راستاي مبارزه اجتماعي با مواد مخدر از ضروريات است .
بنيانگذار مركز پيشگيري از آسيب هاي اجتماعي در ايران خاطرنشان كرد: خانواده ها بايد از سوي متوليان فرهنگي و اجتماعي به سمت اتكا به سبك زندگي ايراني و اسلامي بيشتر تشويق شوند تا مبارزه علمي و ميداني عليه اعتياد و مواد مخدر بوجود آيد.
ابهري افزود: بايد مردم بدانند و احساس تكليف كنند ارزي كه براي خريد مواد مخدر و دخانيات از كشور خارج مي شود، چندين برابرپول و دارو است و از جيب آنان و دولت مي رود، در حاليكه اين ارز را مي توان صرف پيشگيري و كنترل در برابر اعتياد و آسيب هاي اجتماعي كرد.
وي از مردم خواست تا به پديده اعتياد به مواد مخدر و آسيب هاي اجتماعي كه در جامعه امروزي بيداد مي كند، بيشتر توجه كرده و نيروي انتظامي را در اين زمينه بيشتر مشاركت و ياري دهند
نظر شما