حرکت جهادگونه در جهت کاهش فشارهای اقتصادی رسالت بسیج سازندگی است

خبرگزاری شبستان:فرمانده سپاه سلمان سیستان و بلوچستان گفت: حرکت جهادگونه در جهت کاهش فشارهای اقتصادی، تبدیل تهدیدات به فرصت ها، اشتغالزایی، محرومیت زدایی، تولید و آبادانی و کمک به دولت رسالت سازمان بسیج سازندگی است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از زاهدان، سردار حسین معروفی فرمانده سپاه سلمان سیستان و بلوچستان امروز (18 اردیبهشت) در آیین افتتاح 75 پروژه اقتصاد مقاومتی در استان بیان داشت: فلسفه وجودی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در مکتبی بودن، ولایی بودن و مردمی بودن تعریفی می شود.

 

وی افزود: امروز قریب به اتفاق کارهایی که با روحیه جهادی و نهضتی در سپاه و بسیج انجام می شود جزء ماموریت های سپاه نیست بلکه رسالتی است که سپاه برخود احساس می کند.

 

سردار معروفی خاطرنشان کرد: حرکت جهادگونه در جهت کاهش فشارهای اقتصادی، تبدیل تهدیدات به فرصت ها، اشتغالزایی و محرومیت زدایی و تولید و آبادانی و کمک به دولت، رسالت سازمان بسیج سازندگی است.  

 

وی افزود: در سپاه پاسداران توفیق داریم با همت نیروی مردمی در سپاه و بسیج فرمان مقام معظم رهبری در مورد اقتصاد مقاومتی با یک سری اقدامات شایسته عملیاتی کرده ایم.

 

فرمانده سپاه سلمان استان تصریح کرد: سپاه و بسیج با تمام توان آمادگی دارد که فرمان مقام معظم رهبری در مورد اقتصاد مقاومتی بر زمین نماند و غبار محرومیت از چهره استان رخ بربندد.

 

سردار معروفی گفت: سال گذشته 14 میلیارد تومان وام با بهره کم در عرصه های مختلف اقتصاد مقاومتی به استان اختصاص یافته است.

 

وی افزود:  در سال جاری 23 میلیارد تومان وام قرض الحسنه در قالب طرح های اقتصاد مقاومتی پیش بینی شده است که این رقم به 50 میلیارد تومان افزایش خواهیم داد.

 

فرمانده سپاه سلمان استان تاکیدکرد: سپاه و بسیج با اجرایی کردن اقتصاد مقاومتی در قالب صنایع کوچک و متوسط به صورت آنی نان را بر سر سفره مردم می برد.

 

سردار معروفی گفت: افزایش بودجه برای حرکت های اقتصاد مقاومتی، قطب بندی شهرستان ها به لحاظ محصولات کشاورزی، مهاجرت معکوس از شهر به روستا، بازاریابی و بسته بندی محصولات کشاورزی و افزایش 40 درصدی گروه جهادی در دستور کار ما در سال جاری می باشد.

 

وی افزود: 690 گروه جهادی در سطح استان داریم که از تعداد 330 گروه جهادی شناسنامه دار هستند و این گروه ها عمدتا تلفیقی است و نزدیک به 50 درصد از خواهران و براداران اهل تشیعه و 50 درصد از براداران و خواهران اهل تسنن هستند.      

کد خبر 541799

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha