شرایط شرکت در دومین جشنواره علامه شعرانی اعلام شد / فراخوان، خردادماه اعلام می‌شود

خبرگزاری شبستان: فراخوان جشنواره علامه شعرانی(ره)، خردادماه ۹۵ اعلام می شود و زمان ارسال آثار، اول خرداد تا پایان شهریور است.

به گزارش خبرگزاری شبستان، معاونت پژوهش حوزه علمه استان تهران با همکاری مرکز مدیریت حوزه علمیه استان قم، دومین جشنواره علامه شعرانی(ره) را با هدف گسترش فرهنگ پژوهش در میان فضلا و طلاب تهرانی و شناسایی، جذب و حمایت فرهیختگان، اساتید و فضلای پژوهشگر برگزار می‌کند.

 

شرایط شرکت در جشنواره

اساتید مدارس علمیه استان تهران، کادر رسمی مدارس شامل مدیر و معاونان، طلاب شاغل به تحصیل در پایه 9 و بالاتر با حداقل ۳۱ سال سن می‌توانند با شرایط زیر در جشنواره علامه شعرانی(ره) شرکت نمایند:

  • اساتیدی که در حوزه علمیه استان تهران مشغول تدریس دروس هستند.
  • اساتیدی که کد استادی ندارند درصورت کسب رتبه، باید با دریافت گواهی اشتغال به تدریس مدرسه محل تدریس، آن را دبیرخانه جشنواره تحویل دهند.
  • اساتیدی که حداکثر در سال تحصیلی جاری و دو سالِ پیش از آن، تدریس نداشته‌اند، می‌توانند در جشنواره شرکت کنند. این افراد، درصورت کسب رتبه باید با دریافت گواهی اشتغال به تدریس مدرسه مدرسه‌ای که سابقا در آن تدریس داشتند، آن را دبیرخانه جشنواره تحویل دهند.
  • کادر رسمی مدارس و طلاب شاغل به تحصیل در پایه 9 و بالاتر، که به لحاظ سنی، شرایط حضور در جشنواره علامه حلی(ره) را ندارند، می‌توانند در جشنواره شرکت نمایند. جشنواره علامه حلی برای طلاب زیر ۳۱ سال و جشنواره علامه شعرانی مختص طلاب و فضلای بالای ۳۱ سال است.

 

محورهای جشنواره

  • محورهای دومین جشنواره پژوهشی علامه شعرانی(ره) عبارتند از:
    1) فرهنگ و معارف اسلامی، اخلاق و تربیت، سبک زندگی اسلامی
    2) علوم قرآن و حدیث
    3) فقه و اصول، حقوق اسلامی
    4) منطق، فلسفه و عرفان اسلامی
    5) کلام، ادیان و مذاهب
    6) تاریخ و سیره (مطالعات تاریخی در زمینة انبیاء، اسلام، مسلمین و جوامع اسلامی)
    7) علوم انسانی و اجتماعی با رویکرد دینی
    8) ادبیات، هنر و رسانه دینی
    9) مطالعات حوزه‌شناسی (پژوهش‌های تاریخی و روش‏شناختی در زمینة آموزش، پژوهش، تهذیب، تبلیغ، مدیریت و... در حوزه‏های علمیه)
    10) مطالعات انقلاب اسلامی (اندیشة سیاسی، علل و ریشه‌ها، زمینه‌ها، پیامدها، شخصیت‌شناسی، جریان‌شناسی، دشمن‌شناسی، آینده‌پژوهی

 

 

قالب آثار

قالب‌های آثار ارسالی با رشد نسبت به دوره گذشته علاوه بر مقاله شامل کتاب، پایان‌نامه، تقریر، متن درسی، طرح‌نامه و ایده پژوهشی است. ضمنا آثار باید شرایط زیر را داشته باشند:

  • هر یک از قالب‌های مقاله، کتاب و پایان‌نامه می‌تواند تألیف و یا ترجمه باشد.
  • در آثار ترجمه، ارسال متن اصلی اثر، الزامی است.
  •  مقالات ترجمه چنان‌چه همراه با تحلیل و نقد باشند، از امتیاز ویژه برخوردار خواهند شد.
  • در این دوره از جشنواره، تصحیح نیز پذیرفته می‌شود.
  • تصحیح و احیای نسخه خطی، لازم است همراه با مقدمه تحقیقی، توضیحات دقیق و اشاره به نسخه‌بدل‌ها باشد.
     

فراخوان جشنواره، خردادماه 95 اعلام و پس از دریافت و بررسی آثار، اختتامیه مانند دوره گذشته، آذرماه همزمان با هفته پزوهش برگزار می شود. زمان ارسال آثار، اول خرداد تا پایان شهریور 95 است.

شرایط شرکت در پایگاه معاونت پژوهش حوزه علمیه استان تهران به نشانی pajoohesh.howzehtehran.com  قابل مشاهده است و پژوهشگران برای کسب اطلاعات تکمیلی، می‌توانند همه روزه از ساعت 8 و 30 دقیقه صبح تا ۱۴ با دبیرخانه جشنواره به شماره ۷۷۴۸۸۹۰۰  داخلی ۴۰۲ تماس بگیرند.

 

 

ضمنا کارنامه پژوهشگران پس از ارزیابی آثار در هر مرحله، مانند نخستین دوره، در پایگاه معاونت پژوهش استان تهران، قابل رویت است.

شایان ذکر است جشنواره پژوهشی علامه شعرانی، سال ۹۳ برای نخستین بار به همت معاونت پژوهش حوزه علمیه استان تهران برگزار شد و اختتامیه آن با حضور آیت‌‌الله نوری همدانی از مراجع تقلید، ۲۴ اردیبهشت‌ماه در تالار شیخ صدوقِ بارگاه مقدس عبدالعظیم حسنی(ع) برگزار شد.

کد خبر 541211

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha