خبرگزاری شبستان _ خرم آباد، دور دوم انتخابات 10 اردیبهشت در مناطقی که حماسه 7 اسفند به دور دوم کشیده شد، برگزار شد و مجلس شورای اسلامی نمایندگان خود را شناخت.
مردم استان لرستان در دور دوم انتخابات در حوزه های انتخابیه خرم آباد، بروجرد، دورود و ازنا نمایندگان خود را به مجلس معرفی کرد.
دور دوم در استان لرستان در حالی انجام شد که حال و هوای سیاسی استان قبل از اجرای روز برگزاری قابل توجه بود.
دو طیف اصول گرا و اصلاح طلب سعی کردند در روزهای آخر هر چه در چنته دارند رو کنند تا بتوانند نمایندگان خود را در مجلس ببینند.
دعوت از چهره های سیاسی و غیر سیاسی حرف و حدیث های بسیاری را به وجود آورد تا جایی که برخی از اصلاح به اصول و برخی از اصول به اصلاح تغییر رویه دادند!
نقد محترمانه، حلقه گمشده برخی جلسات نمایندگان و وابستگان به کاندیداها بود و گاه متن به حاشیه رفت تا رای آوردن به هر طریقی برای افراد معنا شود.
محسن بهزادی کارشناس سیاسی اجتماعی لرستان در خصوص انتخابات استان لرستان به خبرنگار خبرگزاری شبستان در خرم آباد، گفت: شیوه های مختلف در کسب آرا در استانی مانند لرستان هرچند خالی از تاثیر نبود اما واقعیت "قومی و قبیله ای بودن" انتخابات به عنوان تاثیرگذارترین عامل همچنان نقش آفرینی میکند.
وی افزود: با این همه بالارفتن بصیرت مردم در این سالها خود روی دیگری از سکه انتخابات است.
بهزادی با اشاره به اینکه سال 88 برای مردم لرستان در تاریخ بعد از انقلاب از اهمیت بالایی برخوردار است، افزود: مردم ایران به نشانه اعتراض در 9 دی سال 88 به فتنه و فتنه گران اعتراض کردند و خواستار برخورد دستگاه قضا با آنان شدند.
وی با اشاره به اینکه استان لرستان که در خط شکنی و پیشگام بودن در عرصه های انقلاب زبانزد است، عنوان کرد: در 8 دی ماه سال 88 مردم استان لرستان با اعتراض به اقدامات فتنه گران، جرقه های آن را به گوش سایرین رساند و لرستانی را معرفی کرد که رزمش قبل از آنکه شنیدنی باشد دیدنی بود.
بهزادی با بیان اینکه حالا انتخابات تمام شد و برخی مسائل انتخاباتی هنوز در ذهن مردم مانده است، ادامه داد: کاندیداهایی که به جای ارائه برنامه های کاری برای توسعه، تیر خلاصشان در تخریب و حاشیه بود سبب اتفاقات خاصی شدند که حالا باید واکاوی شوند.
این کارشناس سیاسی، ادامه داد: راه رفتن و گام برداشتن در چهار چوب قانون برای همگان الزامی است؛ حال فردی عادی باشد یا وزیر یا وکیل.
وی عنوان کرد: تحریکاتی که گاه از سوی برخی افراد در کشور ایجاد می شد به جای اینکه در یک فضای دوستانه و منتقدانه باشد بیشتر به حاشیه میرفت و سعی کردند مردم را با تغییر رای به سمت خود بکشانند.
بهزادی، خاطرنشان کرد: احترام به قانون اگر نقض شود باید مسئولین قضایی که نمایندگان مردم در حوزه قضا هستند آستین ها را بالا بزنند و با آنان که هر حرفی را خارج از شان مردم و قانون زدند برخورد کنند.
مجلس آتی نمایندگان در مجلس شورای اسلامی حالا تکمیل شده و از طیف های مختلف در آن نمایندگانی هست از اصول گرایی تا اصلاح طلبی و مستقل و غیره اما آنچه اهمیت بالایی دارد این است که نباید فراموش کنیم که همه این نمایندگان به واسطه مردم انتخاب شده اند و همه آنها باید در راستای اعتلای جمهوری اسلامی گام بردارند و به واقع هیچ غریبه ای در مجلس وجود ندارد؛ این اختلافات سلیقه ای و حزبی باید توسعه کشور را به دنبال داشته باشد و هر کس متن را به حاشیه بکشاند از دایره مردم خارج است.
نظر شما