به گزارش خبرگزاری شبستان از اصفهان، جعفر ذره بینی، رئیس کمیسیون تجارت و خدمات اتاق بازرگانی اصفهان، امروز ( 3 مرداد) در سومین جلسه کمیسیون تجارت اتاق بازرگانی اصفهان، گفت: بازار گردشگری کشور نیاز به یک بازنگری و بررسی راههای کارشناسی شده دارد که در این راستا همایش تخصصی با حضور کارشناسان توریستی مالزی در اصفهان برگزار میشود.
عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی اصفهان افزود: کشور مسلمان مالزی توانسته با رویکرد جدیدی بخش قابل توجهی از بازار گردشگری جهان را جذب کند و استفاده از دیدگاه کارشناسان توریستی این کشور میتواند برای ایران راهگشا باشد.
وی اظهار داشت: توجه به توسعه گردشگری استان اصفهان، اصلاح روشهای نادرست و ایجاد ساختارهای نوین در این راستا، از جمله اهداف برگزاری این همایش است.
ذره بینی با اشاره به حضور نایب رییس اتاق بازرگانی اصفهان و عضو هیئت رئیسه اتاق ایران در کمیسیون تجدید نظر گمرک کشور، گفت: هیئت سه نفری متشکل از اعضای اتاق با هدف بررسی مسائل و مشکلات گمرکی استان اصفهان و ارائه به هیات تجدید نظر میتوانند مسائل این بخش را رفع کنند.
کاظم آیت اللهی، رئیس سازمان صنفی رایانه ای استان اصفهان در ادامه این جلسه گفت: استفاده از ظرفیتهای فناوری اطلاعات از سوی بازرگانان میتواند سبب رونق تجارت شود.
وی، تشکیل کمیته فناروی اطلاعات زیر مجموعه کمیسیون تجارت را اقدامی ارزشمند ازسوی اتاق بازرگانی برشمرد و گفت: سازمان نظام صنفی رایانه ای آماده همکاری با اتاق بازرگانی برای استفاده هدفمند و صحیح از فناروی اطلاعات در بخشهای مختلف، از جمله آموزش، پژوهش، سخت افزار و نرم افزار است.
وی تاکید کرد: آموزش و شناخت فناوری اطلاعات، نحوه استفاده از فراز و نشیب این بازار دو چالش پیش روی این بخش است.
رئیس سازمان صنفی رایانه ای استان اصفهان از آمادگی این سازمان برای ارائه آموزش و کمکهای لازم در حوزه فناوری اطلاعات خبر داد و گفت: سازمان با داشتن 10 کمیسیون میتواند زمینه همکاری بیشتری با اتاق بازرگانی در بخشهای مختلف ایجاد کند.
وی تشکیل کمیته فناروی اطلاعات را گامی ارزنده در جهت توجه به این بخش برشمرد.
در ادامه امید امید زاده، رئیس کمیته گردشگری کمیسیون تجارت گفت: ایران با داشتن چهارده اقلیم جهانی و جذابیتهای توریستی نتوانسته بازار خوبی برای جذب گردشگران ایجاد کند.
وی، دومین درآمد جهانی بعد از فناوری اطلاعات را مربوط به گردشگری دانست و افزود: 14 نوع توریسم در این بازار وجود دارد و اصفهان میتواند به عنوان یک قطب گردشگری در خاورمیانه مطرح باشد.
رئیس کمیته گردشگری کمیسیون تجارت، جایگاه اصفهان از نظر امکانات را سیزدهم در کشور دانست و گفت: این شهر تاریخی دارای یک هزار و ششصد اتاق و 6 هزار تخت است که نسبت به سایر شهرهای کشور در رتبه پایینی قرار دارد.
وی، سودآوری صنعت گردشگری را بالاتر از سایر بخشهای خدماتی برشمرد و گفت: بازار گردشگری در صورت رونق میتواند ظرف سه سال بازدهی سرمایه گذاری را به دو برابر برساند.
امید زاده اضافه کرد: متاسفانه باور گردشگری در ذهن مسئولین ایجاد نشده و تا زمانی که این باور ایجاد نشود، تقویت این بازار کاری دشوار است.
پایان پیام/
نظر شما