آیین سوگواری امام کاظم(ع) در جوار حرم مطهر دختر بزرگوارش برگزار شد

خبرگزاری شبستان: آیین سوگواری امام کاظم(ع) شامگاه گذشته(۱۳ اردیبهشت) در جوار حرم مطهر زینب بنت موسی بن جعفر(ع) برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان، آیین سوگواری شهادت امام کاظم(ع) شامگاه گذشته(13 اردیبهشت) و در شام شهادت آن امام همام در جوار حرم مطهر زینب بنت موسی بن جعفر(ع) برگزار شد.

 

حرم مطهر حضرت زینب بنت موسی(ع) در شب شهادت هفتمین امام شیعیان حضرت امام موسی کاظم(علیه السلام)، میزبان خیل عظیم عاشقان و دلدادگان خاندان عصمت و طهارت(ع) بود که برای عرض تسلیت شهادت پدر بزرگوار حضرت زینب(ع) خود را به بارگاه ملکوتی دختر موسی بن جعفر(ع) رسانده بودند.

 

در این مراسم که با حضور زائران و مجاوران حرم مطهر برگزار شد، حاج رسول میرباقری عضو هیئت امنا کانون مداحان اصفهان و استاد دانشگاه با تاکید بر اینکه بیاییم توبه واقعی انجام دهیم، گفت: حضرت امام کاظم(ع) از خانه بِشْرِ عبور می‌کردند، که صداى غنا و رقص و نى به گوش حضرت رسید، در این حال کنیزى از منزل خارج شد، حضرت به او گفتند «اى خانم! مالک این خانه آزاد است یا بنده؟! گفت: آزاد است. حضرت فرمود راست گفتى؛ اگر بنده بود، از آقاى خود مى‌ترسید و چنین کارى نمى‌کرد.»

 

وی ادامه داد: آن کنیز چون بازگشت، آقاى وى که بر سر سفره شراب بود گفت چرا دیر برگشتى؟! جواب داد مردى با من چنین و چنان گفت، بشر در اینحال فوراً با پاى برهنه از منزل بیرون شد تا حضرت امام کاظم(ع) را دیدار کرد، و عذر خواهى نمود و گریست و از کردارش و عملش شرمنده شد، و بر دست آن حضرت توبه کرد.

 

میرباقری با اشاره به اهمیت امر به معروف و نهی از منکر، افزود: در کتاب اصول کافی از امام محمد باقر(ع) آمده است، خداوند به شعيب پيامبر وحی فرمود من 100 هزار نفر از قوم تو را عذاب می دهم و 40 هزار نفر آنان از تبهکاران و 60 هزار نفر آنان از نيکانشان هستند، شعيب به خداوند عرض کرد کيفر تبهکاران برای گناهشان است اما نيکوکاران را چرا؟ خداوند فرمود با گنهکاران سازش کردند و به خاطر خشم من خشمگين نشدند و این نکته بسيار مهمی است که امام محمد باقر(ع) در این روایت امر به معروف و نهی از منکر را رکنی می داند که تمام واجبات با آن محقق می شود.

 

وی اظهار داشت: اگر در جامعه ای امر به معروف و نهی از منکر صورت نگيرد، همه مورد غضب خداوند قرار می گيرند چرا که با گنهکاران سازش کردند و این وظيفه مهمی است برای همه ما که بدانیم غفلت از امر به معروف و نهی از منکر یک مسئله ثانوی و فرعی زندگی و حيات مسلمانان تلقی نشده است.

 

میرباقری در پایان با اشاره به آیه «...یَأْمُرُهُمْ بِالْمَعْرُوفِ وَ یَنْهاهُمْ عَنِ الْمُنْکَرِ...»، مراتب و شرایط عملی امر به معروف و نهی از منکر را بیان کرد.

 

کد خبر 541005

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha