راویان دفاع مقدس زبان گویای شهدا/ فعالیت۴۰استاد راوی ویژه در گیلان

خبرگزاری شبستان: ۸ سال دفاع مقدس بدون شك يكي از ماندگارترين دوران تاريخ پر فراز و نشيب ايران اسلامی است که فرهنگ ایثار و شهادت، بیان رشادت ها و از جان گذشتگی رزمندگان اسلام در طول این سالها باید به نسل‌های بعد منتقل شود.

خبرگزاری شبستان - لنگرود: حماسه 8 سال دفاع مقدس بدون شك يكي از ماندگارترين دوران تاريخ پر فراز و نشيب ايران است كه درس هاي زيادي بخصوص به نسل جوان ايران زمين آموخت و انتقال فرهنگ ایثار و شهادت،  بیان رشادت ها و از جان گذشتگی رزمندگان اسلام در طول 8 سال دفاع مقدس مهم ترین اهداف در روایتگری هاست که بهره گیری از خاطرات رزمندگان دفاع مقدس، روایت خاطرات و به تصویر کشیدن فضای معنوی حضور رزمندگان در جبهه ها، در افزایش آگاهی جوانان اثرگذار خواهد بود.

 

همین روایتگری ها موجب ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه می‌شود فرهنگی که دشمن را به وحشت می‌اندازد و درصدد است تا آن را در جامعه کمرنگ و جوانان را با دفاع مقدس و رشادت‌ها و ایثارگری جوانانش غریبه کند اما نمی‌داند که جوانان امروز پیرو جوانان جهاد و شهادت هستند و با روایتگری پیشکسوتان خود نه تنها با فضای جبهه ها غریبه نیستند بلکه راه آنان را ادامه می‌دهند و امروز در جبهه‌های مقابله با کفر در سوریه رشادتها کرده و دشمنان را شکست می دهند.

 

 

امروز ما در حوزه روایت گری نیازمند برگزاری دوره های آموزش راویان دفاع مقدس بصورت مقدماتی، تکمیلی و تخصصی هستیم تا از هرگونه تحریف و ورود تناقضات در روایت گری جلوگیری کنیم تا نشر و یادآوری خاطرات دوران دفاع مقدس به‌گونه ای نباشد که زمینه ساز انحراف و سوء استفاده دشمنان را فراهم کند.

 

فعالیت 700 راوی آموزش دیده در گیلان

حسن حسن نیا، مسئول انجمن راویان سپاه قدس گیلان در خصوص نقش راویان دفاع مقدس در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان گفت: مهم ترین نقش راویان نشر ارزش های دفاع مقدس است و کسانی که به طور مستقیم در دفاع مقدس بودند به بازخوانی وقایع آن دوران می پردازند می توانند با روایتگری های درست نیروهای جدیدی را پرورش دهند.

 

وی با تاکید براینکه راویان در طول سال در یادواره ها، مساجد، مدارس، حوزه و دانشگاه به نشر ارزش های دفاع مقدس می پردازند، تصریح کرد: تبیین واقعیات دوران دفاع مقدس، جلوگیری از تحریف ها و پراکنده گویی از رسالت های راویان است.

حسن نیا با بیان اینکه در 18 نواحی استان دفتر انجمن روایت گری مشغول به فعالیت است، افزود: 700 راوی آموزش دیده در استان فعالیت می کنند که از این تعداد 400 نفر مرد  و 300 نفر خانم هستند.

 

مسئول انجمن راویان سپاه قدس گیلان ادامه داد: دوره های آموزشی مقدماتی، عمومی و تخصصی در استان های گیلان، مشهد و تهران برگزار شده و هر ساله نیز دوره های مقدماتی و تکمیلی در داخل استان برگزار می شود.

 

وی از فعالیت 40 استاد راوی ویژه  و 250 راوی درجه یک(کسانی که از نزدیک جنگ را لمس کردند) در استان خبر داد و خاطرنشان کرد: استاد راویان ویژه راویانی هستند که  که جنگ را دیده و از فرماندهان گروهان به بالا بوده و در تهران به طور ویژه آموزش می بینند.

 

حسن نیا  همچنین از رتبه اول کشوری گیلان در بخش روایت گری در سال گذشته خبر داد.

 

جوانان علاقمند به روایتگری به دفتر انجمن راویان دفاع مقدس لنگرود مراجعه کنند

قربان حق بین، مسئول انجمن راویان دفاع مقدس لنگرود، عاشقانه و با خلوص نیت کار کردن را از مهم ترین ویژگی یک راوی دانست و به خبرنگار خبرگزاری شبستان گفت: پیام رسان شهدا بودن و کار زینبی کردن رسالت اصلی راویان است.

 

وی با بیان اینکه انجمن راویان دفاع مقدس در شهرستان ماهانه چهار نشست برگزار می کند، افزود: دیدار با خانواده شهدا، بحث روایت گری«تدریس»، خاطره گویی و نشست تخصصی با راویان فعال از جمله این نشست هاست.

 

حق بین از فعالیت 89 راوی در شهرستان خبر داد و تصریح کرد: 50 راوی آموزش دیده و 35 راوی فعال در شهرستان مشغول روایت گری در کلیه مناسبت ها هستند.

مسئول انجمن راویان دفاع مقدس لنگرود ادامه داد: سه استاد راوی به نام های حسن رهبر، علی باقریان و قربان حق بین، مسئول انجمن در شهرستان فعال هستند.

 

 حق بین تاکید کرد: کلیه جوانان علاقمند لنگرودی در بحث سیره و روایتگری می توانند به دفتر انجمن روایت گری شهرستان به آدرس، سبزه میدان، ساختمان آموزش و پرورش مراجعه کنند.


وی با اشاره به اینکه  هر ساله  دوره آموزشی راویان جدید در شهریور برگزار می شود، اذعان کرد: دوره مقدماتی در استان و دوره تکمیلی و درجه یک ( استاد روایتگری) کشوری است.

 

مقام معظم رهبری بار ها در فرمایشاتشان بر ترویج فرهنگ شهادت در جامعه تاکید کرده و فرمودند زنده نگه داشتن خون شهدا کمتر از خود شهادت نیست. ایشان در جمع مسوولان راهیان نور تاکید کردند که نگذارید این فرهنگ از بین برود.

 

ترویج فرهنگ دفاع مقدس بهترین راه مقابله با تهاجم فرهنگی است و باید با بهره گیری از رزمندگان و بازگویی خاطرات و وقایع جنگ تحمیلی به آموزش نیروهای جوان در حوزه روایتگری پرداخت تا بتوانیم این فرهنگ را به نسل‌های بعد منتقل کنیم.

کد خبر 540915

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha