به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، حجت الاسلام علی رمضانی صبح امروز (13 اردیبهشت) در گردهمایی مدیران کانون های فرهنگی هنری شهرستان تاکستان بیان کرد: مسجد قلب تپنده اجتماع است و امروز نیز هدایت مردم در گرو پربارکردن فضای مسجد است و اگر مساجد ما به رونق اصلی خود برسند به طور طبیعی بزهکاری در جامعه کمتر خواهد شد.
وی ادامه داد: اگر بتوانیم از ظرفیت مساجد به نحو احسن بهره برداری کنیم قطع یقین جامعه ما جامعه قرآنی خواهد بود که محور آن دین است بنابراین باید برای پررونق کردن مساجد اهتمام داشته باشیم و در واقع همان مقدار که در بخش ساخت و ساز مسجد تلاش می کنیم باید برای معنویت مسجد نیز تلاش کنیم.
مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان قزوین اضافه کرد: االبته این امر مستلزم توجه به چند نکته است، تشویق، تربیت نیروی انسانی، اخلاق خوب و هماهنگی هیئت امنا با جوانان است و باید امروز تمام تلاش خود را بکنیم که فضای مسجد آکنده از عشق، معنویت و امید باشد.
وی عنوان کرد: امروز باید توجه جدی به عمران معنوی مساجد داشته باشیم و خیلی متأسف می شویم که برخی مساجد ما تعطیل هستند و بازنگری جدی باید در مجموعه مساجد باشیم.
حجت الاسلام رمضانی تأکید کرد: این امر مطلوب نیست که درب مساجد ما فقط در زمان نماز باز باشد اگر ما نسبت به اعتمادسازی و دین باوری مردم کمتر سرمایه گذاری کنیم مردم نسبت به این امر سست می شوند بنابراین خواهشمندیم از فرصت ها استفاده شود و نسبت به مساجد بازنگری جدی شود.
وی اعلام کرد: فضای مساجد از نهج البلاغه و صحیفه سجادیه تهی شده و در کنار قرآن نیز می توانیم از ظرفیت کلام حضرت علی و امام سجاد استفاده کرد و مسجد محل ترویج این معارف باشد.
مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان قزوین تصریح کرد: مبنای جلسه امروز تفاهم نامه سال 95 است و مجموعه کانون های مساجد برنامه محور است و در ابتدایی ترین روزهای سال تمام تلاش و همت ما بر این است برنامه تدوین و از ظرفیت مساجد استفاده شود و ما بر اساس برنامه هایی که ارائه می کنید حمایت هایی را خواهیم داشت.
وی یکی از سیاست های کانون های مساجد را اهتمام در ترویج آموزه های ائمه معصومین اضافه کرد: معرفت افزایی در مساجد نیازمند هدایت گری دارد و این هدایت گری کار علما است؛ مبادا مساجد ما تهی از شخص معمم باشد؛ ما پیرو ولی فقیه زمان هستیم و ایشان فرمودند مدیر مسجد امام جماعت است، بنابراین با اتصال به امام جماعت مسجد می توانیم رخدادهای دینی زندگی معصومین را به عنوان چراغ راه استفاده کنیم.
حجت الاسلام رمضانی با اشاره به شعار سال اظهار کرد: رهبری امسال را سال اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل نام نهادند که بهترین جا، مکان و ظرفیت برای ترویج اقتصاد مقاومتی مسجد است؛ ترویج فرهنگ مهدویت، ایثار و شهادت، عفاف و حجاب، انجام فعالیت های قرآنی نظیر طرح تلاوت نور و غیره از دیگر رسالت های ما است.
وی افزود: ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی از دیگر رسالت های کانون های مساجد است که بخش اعظم کانون های مساجد مجهز به کتابخانه هستند و ما می توانیم سرانه مطالعه را با استفاده از ظرفیت مساجد افزایش دهیم.
مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان قزوین اعلام کرد: باید از ظرفیت مساجد برای نشر دین استفاده کنیم و با توجه به اینکه تعداد بسیاری از کانون های مساجد در روستاها هستند باید از این ظرفیت در روستاها برای جذب جوانان به مساجد بهره برد.
وی همچنین با تبریک روز معلم یادآور شد: پیامبر گرامی اسلامی فرمودند در میان صدقه هایی که مردم می دهند هیچ صدقه ای ارزنده تر از صدقه علم و تعلیم نیست بنابراین ما به سهم خود از همه معلمان که زحمت کشیدند و ما را از جهل و نادانی خارج کردند به خصوص پدران و مادران که معلمانی در زندگی هستند تشکر کرده و روز معلم را به آنها تبریک می گوییم.
نظر شما