به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در رشت، دکتر فهیمه فرهمند پور، مشاور وزیر کشور در امور بانوان و خانواده در دیدار با فرمانداران استان گیلان که روز گذشته در استانداری گیلان در رشت انجام شد، اظهار کرد: در خصوص ساختار حوزه زنان در سطح کشور گامهای بزرگی برداشته شده است.
وی با بیان اینکه سفر به گیلان، سی و پنجمین جلسه استانی است گفت: به عنوان مشاور وزیر کشور در امور بانوان و خانواده هر 15 روز در یک استان بودهام.
مشاور وزیر کشور در امور بانوان و خانواده، ساختار نیروی انسانی در حوزه امور بانوان و خانواده استانداریها و فرمانداریها را از مسائل مهم در وزارت کشور توصیف کرد و گفت: پیش از این هیچ اطلاعاتی از نیروی انسانی خود نداشتیم اما اکنون دو نوبت بانک اطلاعات به نام، تحصلات، رشته تحصیلی در مورد نیروی انسانی در سطح وزارت کشور، استانداریها و 430 فرمانداری در کشور داریم.
وی در ادامه گفت: هیچ یک از نهادهای دولتی کشور ساختاری مانند وزارت کشور در حوزه زنان در صف و ستاد ندارد.
فرهمند پور افزود: به جز برخی از فرمانداریهای کم سابقه و کم عمق در 430 فرمانداری کشور پست کارشناسی امور بانوان داریم.
وی اعلام کرد: متاسفانه 42 درصد از این پستها اشغال شده و58 این پست ها فاقد نیروی انسانی است.
مشاور وزیر کشور در امور بانوان و خانواده با بیان اینکه این میزان پست خالی در یک حوزه خاص بی سابقه است، گفت: گیلان یکی از استانهایی است که بیشترین پست خالی در حوزه امور بانوان و خانواده را دارد.
وی خاطرنشان کرد: باید مشاور امور بانوان و خانواده در فرمانداریها معرفی شود تا آموزش و سازماندهی این افراد در وزارت کشور انجام شود.
برگزاری دوره آموزشی برای دو هزار و 100 زن مدیر کشور
فرهمند پور اظهار داشت: از 20 تیر تا پایان شهریور سال جاری 43 دوره آموزشی با حضور بیش از دو هزار و 100 نفر از بانوان در سطح مدیرکل، معاون مدیرکل، بخشدار، معاون فرماندار، مشاورین امور بانوان دستگاههای استانی برگزار میشود.
وی مبانی فعالیت در حوزه زنان، بودجه ریزی مرتبط با امور زنان، کار شبکهای با دستگاهها، کار با دستگاههای مردم نهاد و توسعه تعاملات با جامعه مدنی با تکیه با نقش زنان را بخشی از این دوره آموزشی برشمرد و گفت: دوره آموزشی یاد شده به دو بخش مکاتبهای و حضوری انجام میشود.
مشاور وزیر کشور در امور بانوان و خانواده در ادامه با اشاره به اینکه زنان دولت و قانون بودجه جداگانه ندارند، گفت: انتظار داریم فرمانداران مطالبه کننده باشند و چگونگی انجام وظایف دیگر دستگاهها را در حوزه بانوان در سطح شهرستانها مدیریت کنند.
وی اظهار کرد: اگر کارشناس امور بانوان در فرمانداریها از حمایت فرماندار برخوردار نباشد نمیتواند امور بانوان را از دستگاههای شهرستان مطالبه کند.
فرهمند پور با اشاره به قانون حمایت از مشاغل خانگی و کم و کیف اجرای این قانون در استانها، گفت: در حوزه اشتغال، کارآفرینی و حرفه آموزی زنان مشکل نداریم، مشکل بازاریابی و فروش تولیدات است.
وی یادآور شد: نمایشگاهای چند روزه مشکل فروش تولیدات بانوان فعال در مشاغل خانگی را حل نمیکند، باید به دنبال بازارچههای دائمی بود واین موضوع از طریق شهرداریها قابل دستیابی است.
مشاور وزیر کشور در امور بانوان و خانواده، احداث پارکهای بانوان را از دیگر مطالبات اولویت دار حوزه زنان خواند و گفت: هدف از احداث این پارکها ایجاد صرفاً تفرجگاه نیست. این پارکها علاوه بر تفرج بانوان میتواند زمینه اشتغال، آموزش و مهارت آموزش برای زنان را فراهم کند.
نظر شما