آذربایجان شرقی در جشنواره ملی "علم تا عمل" حضوری جدی دارد

مدیرکل پژوهش، فناوری و نوآوری استانداری آذربایجان شرقی با تاکید بر تحقق منویات رهبری در حوزه پژوهش و نوآوری، گفت:‌ آذربایجان شرقی در جشنواره ملی" علم تا عمل" حضوری جدی دارد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از آذربایجان شرقی، مدیرکل پژوهش، فناوری و نوآوری استانداری آذربایجان شرقی، روز گذشته (2 مرداد ) در جلسه کار گروه پژوهش، فناوری و نوآوری استان آذربایجان شرقی با بیان اینکه امسال در زمینه پژوهش شاهد تفاوت‌هایی هستیم، اظهار کرد: از سال 89 تا 90 بودجه پژوهشی به صورت دقیق مشخص نشده بود که امسال نیم تا سه درصد بودجه دستگاه‌ها به صورت مشحص به امر پژوهش اختصاص داده شده است.

 

میکائیل جمال‌پور بیان کرد: امسال در هفته پژوهش برنامه‌هایی متعددی حول محورهای مختلف در نظر گرفته شده است و در این راستا نیازمند همراهی و همگرایی هستیم.


جمالپور ادامه داد: سال گذشته در هفته پژوهش از 30 نفر از پژوهشگران استان تجلیل شده است و دو همایش در این راستا برگزار شد.


مدیر کل پژوهش، فناوری و نوآوری استانداری آذربایجان شرقی بیان کرد: کتاب و نرم‌افزار مربوط به فعالیت‌های سال گذشته تدوین شده و برای امسال نیز برنامه‌های مختلف در نظر گرفته شده است.


وی با تاکید بر برگزاری جشنواره ملی علم تا عمل در استان، گفت: این جشنواره ( 13 شهریور ) سال جاری در تهران برگزار می‌شود و گستره این جشنواره موسسات دانش بنیان، پارک‌های علم و فناوری و موسسات علمی است که حضور موفق در این جشنواره دارای اهمیت خاصی است.


مدیر کل پژوهش، فناوری و نوآوری استانداری آذربایجان‌شرقی بیان کرد: سهم آذربایجان شرقی در این جشنواره 40 طرح اجرا شده است که جزو استان‌های رده اول کشوری در این زمینه هستیم.


جمالپور بیان کرد: 100طرح مورد بررسی و داوری قرار دارد که از این تعداد 40 طرح برگزیده شده و به جشنواره ملی ارسال می‌شود.


وی بیان کرد: از مجموع طرح های ارسالی به تهران از سراسر کشور 25 طرح برگزیده شده و حمایت ویژه از آنها صورت خواهد گرفت.


مدیر کل پژوهش، فناوری و نوآوری استانداری آذربایجان شرقی اظهار کرد: برخی مراکز علمی و دانشگاهی استان با وجود امکانات پژوهشی فعالیت چندانی نداشته‌اند که با توجه به ضیق وقت برنامه‌ریزی در این زمینه ضروری است.


محمدرضا رشیدی، معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز در این جلسه خواستار ترسیم نقشه جامع علمی استان شد و گفت: با ترسیم این نقشه می‌توانیم در زمینه فعالیت‌های مدون پژوهشی فعالیت کرد.


وی ادامه داد: در سال‌های اخیر شاهد پراکندگی در فعالیت‌های پژوهشی بودیم و اگر نقشه‌ای جامع در این زمینه داشته باشیم، میتوانیم اقدامات کاربردی و موثری داشته باشیم.


معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: بودجه پژوهشی دانشگاه‌ها نسبت به سال گذشته شش درصد کاهش یافته است.


رشیدی بیان کرد: اعمال برخی محدود‌یت‌های پژوهشی برای دانشگاه‌ها با توجه به کاهش بودجه در زمینه توسعه پژوهش‌ها مشکل‌آفرین خواهد بود.


سید محمد تقی علوی، رئیس دانشگاه تبریز نیز در این جلسه گفت: سهمیه این دانشگاه هشت طرح است که در زمینه‌های مختلف این طرح‌های علمی و کاربردی ارائه می‌شود.


وی بیان کرد: در حال حاضر پنج طرح این دانشگاه به صورت تجاری، کاربردی شده و تلاش داریم تا بیشتر از سهمیه طرح ارایه دهیم.


پایان پیام/

کد خبر 54042

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha