به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین به نقل از روابط عمومی دادگستری استان قزوین، حجت الاسلام اسماعیل صادقی نیاركی بیان کرد: ایران اسلامی در كنار برخورداری از نیروی انسانی متعهد و كارآمد و دارای عزم راسخ برای پیشرفت، از استعدادهای سرشار معنوی، مادی و ذخائر و منابع غنی و متنوع و زیرساختهای گسترده بهره مند است.
وی ادامه داد: حال اگر از الگوی اقتصادی بومی و علمی برآمده از فرهنگ انقلابی و اسلامی كه همان اقتصاد مقاومتی است، پیروی كنیم نه تنها بر همه مشكلات اقتصادی فائق خواهیم آمد و دشمن را كه با تحمیل یك جنگ اقتصادی تمام عیار در برابر این ملت بزرگ صف آرایی كرده، به شكست و عقبنشینی وا خواهیم داشت، بلكه خواهیم توانست در جهانی كه مخاطرات و بی اطمینانی های ناشی از تحولات خارج از اختیار، مانند بحران های مالی، اقتصادی، الگویی الهام بخش از نظام اقتصادی اسلام را عینیت بخشیم.
دادستان عمومی و انقلاب قزوین اضافه كرد: در این میان هیچ راهی جز اقتصاد مقاومتی نمی تواند نجات بخش كشور باشد و در سال جاری كه به عنوان « اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل» نام گرفته باید در این زمینه گام های عملی برداریم.
وی افزود: اگر به سند اقتصاد مقاومتی نگاهی بیندازیم، درخواهیم یافت كه بند 19 این ابلاغیه از سالم سازی فضای اقتصادی صحبت می كند و از شفاف سازی اقتصاد وسالم سازی آن و جلوگیری از اقدامات، فعالیتها و زمینه های فساد زا در حوزه های پولی، تجاری، ارزی و غیره سخن می گوید.
حجت الاسلام صادقی نیاركی تصریح كرد: دستگاه قضا در این حوزه نیز می تواند نقش آفرینی خوبی داشته باشد چراكه سرمایه گذاران به دنبال فضای مناسب و امن برای سرمایه گذاری هستند.
وی خاطرنشان كرد: البته شكی نیست كه اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی، آن گونه كه مورد نظر و تأكید خاص مقام معظم رهبری است، مستلزم همسویی و هم افزایی قوای مجریه و مقننه است؛ در این میان، به دلیل حوزه مأموریت ها و اهداف كلان، نقش دستگاه قضایی در اجرایی شدن اقتصاد مقاومتی بیش از سایر قوا و نهادهای نظارتی و كنترلی كشور تعیین كننده و موثر است.
دادستان عمومی و انقلاب قزوین یادآورشد: در واقع دستگاه قضایی به واسطه ابزار نظارتی و عملیاتی مقتدرانه خود می تواند آن را در مجرای صحیح و مورد انتظار قرار دهد.
نظر شما