سرمایه گذاری کره ای ها در کشتیرانی ایران

خبرگزاری شبستان:پیشرفت های ایران در حوزه کشتیرانی باعث شده بسیاری از کشورها تمایل داشته باشند تا در این زمینه با کشورمان همکاری داشته باشند از جمله این کشورها می توان از کره جنوبی نام برد.

خبرگزاری شبستان – گروه سیاسی: کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در سال 1346 تأسیس شد و فعالیت حمل ونقل دریایی خود را در سال 1347 با به کارگیری دو فروند کشتی کوچک در حوزه خلیج فارس و چهار فروند کشتی اقیانوس‌پیما آغاز کرد. در حال حاضر گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران با حدود نیم قرن فعالیت درخشان در صنعت جهانی حمل‌ونقل دریایی و با دارا بودن شبکه بینالمللی مطمئن و توانایی ارائه خدمات متنوع حملونقل، سریع و فراتر از انتظارات مشتریان، به عنوان یک شریک جهانی شایسته برای صاحبان کالا و مشتریان خود شناخته می‌شود.

 

بنابراین گزارش، گروه با دارا بودن ناوگانی مقتدر و متنوع از انواع کشتیهای اقیانوس‌پیما و شناورهای خدماتی با ظرفیتی متناسب با نیاز بازار، در کلیه مسیرهای بین‌المللی، مشغول به فعالیت میباشد و جهت حملونقل کالا به بسیاری از بنادر مهم جهان تردد کرده و به ارائه خدمات متنوع و مدرن همچون سرویسهای Door-to -Door می‌پردازد.

 

گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران برای کسب سهم مناسبی از بازار حملونقل دریایی، همواره تلاش خود را برای توسعه فعالیت در عرصه جهانی به کار گرفته و در این راستا خطوط کشتیرانی مختلفی را از منطقه خلیج‌فارس به کلیه بنادر کشورهای آسیایی، بنادر کشورهای واقع در جنوب دریای مدیترانه، آمریکای لاتین و همچنین آفریقا دایر کرده و توانسته است جایگاه ویژهای را در بخش حمل کانتینری در منطقه به خود اختصاص دهد. گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران اقدام به سازماندهی ساختار شرکت بر مبنای هلدینگ کرده به عنوان بزرگ‌ترین هلدینگ حملونقل کشور با بهره‌مندی از شبکه گسترده دفاتر نمایندگی در سراسر جهان، توانایی ارائه کلیه خدمات حملونقل دریایی به طیف وسیعی از مشتریان را دارا است. اکنون، شرکت هلدینگ تمامی عملیات تخصصی از مدیریت فنی شناورها گرفته تا عملیات بازرگانی آنها را به بازوهای تخصصی خود واگذار کرده است.

 

این گزارش می افزاید: پیشرفت های ایران در حوزه کشتیرانی باعث شده بسیاری از کشورها تمایل داشته باشند تا در این زمینه با کشورمان همکاری داشته باشند از جمله این کشورها می توان از کره جنوبی نام برد. ایرنا در این رابطه به نقل از سانگ گوی كیم، رئیس موسسه دریانوردی كره جنوبی نوشته است: "ایران در زمینه نفت و گاز از توانایی بالایی برخوردار است و بطور حتم ما می توانیم در ساخت كشتی ها، تعمیر و نگهداری ناوگان دریایی و آماده سازی بندرها در این كشور همكاری كنیم. طرح های عمرانی، ساخت سد، كنترل منابع آبی و حوزه سلامت نیز می تواند از مهمترین محورهای همكاری دو كشور باشد. میزان حجم سرمایه گذاری های كره در بخش های یادشده ظرف پنج سال آینده حدود 10 میلیارد دلار باشد.

 

تحریم های سال های قبل ایران باعث شده بود تا دستاوردهای زیادی حاصل نشود، اما با برداشته شدن تحریم ها می تواند شاهد افزایش ارتباطات و بدنبال آن دستاوردهای مناسب برای دو كشور بود. اعضای دولت كره جنوبی قصد دارند در ماه های آینده به ایران بیایند و برپایی چنین گردهمایی هایی پیش درآمد حضور دولتمردان كره در ایران بمنظور افزایش ارتباطات است. مجمع اقتصادی ایران و كره جنوبی می تواند با اتخاذ راهبرد تجاری مناسب، راه افزایش ارتباطات اقتصادی دو كشور را تا حد زیادی هموار كند. كشور ما همچنین در صنایع فولاد، خودروسازی و كشاورزی از پیشرفته ترین ملل جهان بشمار می رود."

 

یادآور می شود: ارزش تبادلات تجاری میان ایران و كره نزدیك به شش میلیارد و 100 میلیون دلار در سال 2015 بوده است. در سال 2012 میلادی صادرات كره به ایران به تنهایی نزدیك به شش میلیارد و 200 میلیون دلار بود اما در سال 2015 میلادی این میزان به سه میلیارد و 760 میلیون دلار كاهش یافت. كره جنوبی از جمله كشورهایی است كه برای توسعه روابط با ایران همواره تلاش زیادی كرده است و می كوشد تا شركت های خود را با طرح های زیربنایی ایران مرتبط سازد.

کد خبر 540022

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha