سیدمحمدعلی موسوینسب، دبیر اجرایی دوازدهمین کنفرانس بین المللی دکترین مهدویت در گفت و گو ا خبرنگار خبرگزاری شبستان با اشاره به نزدیک شدن به این برگزاری این کنفرانس تصریح کرد: دوازدهمین همایش بین المللی دکترین مهدویت که با موضوع «پیشگوییهای آخرالزمان از دیدگاه ادیان ابراهیمی» برگزار میشود، امسال به شکل ویژه میزبان دو تن از مراجع عظام تقلید است. ما در روز افتتاحیه یعنی پنجشنبه، 30 اردیبهشت ماه در محضر مرجع عالیقدر آیت الله مکارم شیرازی و در روز دوم همایش در محضر مرجع عالیقدر آیت الله سبحانی هستیم.
وی افزود: مراکزی در این دوره از همایش دکترین مهدویت با ما همکاری دارند شامل مراکز دانشگاهی کشور از قبیل جهاد دانشگاهی، دانشگاه عالی دفاع مقدس، دانشگاه امام صادق علیه السلام و همچنین برخی نهادهای بین المللی و علمی مانند جامعه المصطفی (ص) العالمیه، مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی و مجمع جهانی اهل بیت علیهم السلام هستند که ما را در برگزاری هر چه بهتر این نشست یاری می کنند. مسجد مقدس جمکران نیز کمیسیون و پنلی را در حوزه پژوهش در این همایش دارد.
موسوی نسب که پیشتر به ارائه مقالات و حضور مهمانانی از کشورهای دیگر در این کنفرانس اشاره کرده و متذکر شده بود که در حال رایزنی با وزارت امور خارجه هستیم، بیان کرد: در رابطه با مهمانان خارجی و حضور آنها در کنفرانس، پیگیری ها و رایزنی ها همچنان ادامه دارد و با توجه به وضعیت بودجه و هزینه ها و... مشکلات موجود بایست مرتفع شود.
دبیر اجرایی کنفرانس بین المللی دکترین مهدویت در توضیح دلیل برپایی این دوره از همایش در شهر قم گفت: همایش های بین المللی و نشست های اینگونه ای، نیاز به زیرساخت های خاصی دارد که در سال های گذشته این زیرساخت ها در شهر مقدس قم وجود نداشت و تاسیس نشده بود. امسال با تاسیس مرکز همایش های بین المللی رسول اعظم صل الله علیه و آله در مدرسه ی علمیه امام کاظم علیه السلام توسط مرجع عالیقدر آیت الله مکارم شیرازی این مشکل رفع شد. بنابراین، همایش های این چنینی که جایگاه و ساختار آنها باید درشهر مقدس قم باشد، از این پس در این شهر برگزار می شود.
موسوی نسب تاکید کرد: نشست ها و همایش های بین المللی ما به شکل خاص نگاه دینی، مذهبی و اسلامی دارد و شهر قم امروز به عنوان ام القرای جهان تشیع باید میزبان همایش های بین المللی و علمی از این دست باشد که با تدبیر مرجع عالیقدر آیت الله مکارم شیرازی این کار کلید خورده است.
وی درباره مقالات ارسال شده به دبیرخانه همایش تصریح کرد: تعداد مقالات داخلی و خارجی که تا این لحظه به دبیرخانه کنفرانس ارسال شده - با توجه به این که مهلت ارسال مقالات تا نیمه ی اردیبهت ماه تمدید شده- تاکنون قریب به یکصد مقاله بوده است.
موسوی نسب در پایان یادآور شد: بخش «مهدی یاوران» و تجلیل از آنها نیز درمرحله ارزیابی و داوری کمیته ها قرار دارد که در حوزه های «فرهنگ و هنرمهدوی»، «رسانه»، «کتاب»، «پژوهش» و «مقالات برتر» از 18 نهاد و شخصیت حقیقی تجلیل می شود. افراد و نهادهایی که در بخش مهدی یاوران مورد تجلیل و تقدیر قرار می گیرند در واقع نهادها و شخصیت هایی هستند که در عرصه ترویج و تبلیغ مباحث مهدوی کار می کنند و اکثرا نیز از نهادهای داخلی هستند.
نظر شما