«علیرضا شجاع نوری» مدیر بخش نشست ها و کارگاه های سی و چهارمین جشنواره جهانی فیلم فجر درباره ارزیابی نشست های نقد و بررسی فیلم ها در جشنواره به خبرنگار سینمایی شبستان گفت: در مورد این نشست ها باید فرهنگسازی صورت گیرد تا تماشاچی ها به تدریج یاد بگیرند که بعد از تماشای فیلم می توانند سوالات خود را از عوامل فیلم بپرسند.
وی با ارائه مثالی از فرهنگسازی در سالن های سینما بیان کرد: همچنین یک نوع فرهنگی در سالن های سینما بود که تا فیلم تمام می شد بدون اینکه تیتراژ تمام شود چراغ سالن روشن می شد اما ما تازه توانستیم به آپاراتچی ها بگوییم که تا پایان تیتراژ باید چراغ سال خاموش باشد و فیلم هم قطع نشود.
شجاع نوری خاطرنشان کرد: در جشنواره با وجود اینکه به مخابان گفته شده عوامل برای پرسش و پاسخ حضور دارند، اما پس از اتمام فیلم تقریبا سالن خالی می شود.
وی در پاسخ به شبستان در مورد مساله تکاندن جیب تجربه خارجیها در جشنواره نیز اظهار کرد: به آنچه که در این خصوص مدنظرمان بود خیلی نزدیک شدیم؛ برای خارجی ها در دانشکده سینما و تئاتر و همچنین بخش دارلفنون نشست های بسیاری گذاشتیم و در برنامه های تلویزیونی از آنها استفاده کردیم تا به این اتفاق نزدیک شویم و خیلی راضی کننده بود.
شجاع نوری در پایان در پاسخ به اینکه پس از این نشستها و برنامه ها و راه افتادن این نوع دیالوگ، سطح سواد مخاطب را چطور ارزیابی کردید، گفت: پیش از این نیز به زعم همه تماشاچی ایرانی جزء باهوش ترین و با سوادترین مخاطبان می دانند.
نظر شما